Ольга Сумська вперше показала, які кулінарні шедеври для неї готує Віталій Борисюк: “А аромат який”

Ольга Сумська відома українська акторка, яку дуже люблять у народі, саме тому вона й має таке звання. Та крім професії, жінка ще й має особисте життя, яке також вартує уваги.

Коли Оля була дуже молода, вона вийшла заміж за продюсера Паперного, народила чоловікові доньку Тоню, але довго з ним прожити Олі не вдалося. Жінка перебуваючи ще у шлюбі закохалась у свого колегу-красеня Віталія Борисюка. Так буває, і до речі, це єдина відома жінка України, яка сама пішла від чоловіка до іншого публічно. Проте це було правильне рішення Олі, адже з Борисюком вона щаслива у шлюбі вже понад 25 років.

Віталій та Сумська мають спільну дитину – дочку Анну, яка також має бажання розвиватися в акторській сфері та стати не дочкою відомих акторів, а самостійною професіоналкою своєї справи.

Тож, у родині Борисюка та Сумської панує гармонія та взаєморозуміння – саме ці якості дають їм змогу жити душа у душу та знаходити один до одного підхід. Звісно, більшу частину сімейного життя вони проводили окремо, тобто кожен був дуже зайнятий проєктами, зйомками, гастролями та виставами. Але все ж таки їм вдавалося зберегти у своєму домі затишок та кохання, яке так необхідне кожному.

Навіть крізь 25 років подружнього життя видно, що Віталій дуже любить Ольгу та навпаки, вони часто виходять кудись удвох, не бояться демонструвати свої ніжні почуття один до одного та піклуватися.

Віталій Борисюк готує для Сумської

Наприклад, днями Сумська виклала історію, де Борисюк старанно готує для неї картоплю з помідорами та квашеною капустою. Чоловік сам вирішив зробити просту, але таку смачну вечерю для коханої жінки. Звісно, поки дозволяло світло.

Віталій Борисюк готує для Сумської

За емоціями Ольги було помітно, що їй дуже приємна турбота коханого, адже погодьтесь, не кожен чоловік бажає готувати вечерю для коханої жінки просто так, поки з’явилося світло.

Схожі статті