Лілія Ребрик відгуляла гучне весілля і показала розкішну сукню нареченої: жених погляду не відведе

Лілія Ребрик — відома українська ведуча та акторка. Знаменитість показала себе у розкішній весільній сукні поряд із красенем у костюмі. Ким став обранець зірки, який повів її під вінець?

Знаменита українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик нещодавно показала себе у розкішній весільній сукні. Обранцем карколомної білявки став хореограф та тренер Андрій Дикий, який за сумісництвом вже одружений з ведучою. Ні, пара не одружилася вдруге, а привітала один одного зі сталевим весіллям, показавши підписникам архівні світлини, які були зроблені тогоріч на їх ювілейну річницю.

Лілія Ребрик вийшла заміж за хореографа 11 років назад
Лілія Ребрик вийшла заміж за хореографа 11 років назад

Андрій та Лілія одружилися 11 років назад. Молоді тоді познайомилися на зніманнях проєкту “Танці з зірками” і хореограф закохався у білявку з першого погляду. Лілія зізнавалася, що одразу не розглядала партнера, як свого майбутнього обранця та планувала з ним суто дружні стосунки. Дикий взяв ситуацію у свої руки та наполягав на тому, що просто другом бути Ребрик не хоче. Майже водночас колеги перестали приховувати почуття один до одного та зрозуміли, що більше ніколи не розлучаться.

Лілія Ребрик познайомилася з чоловіком на проєкті Танці з зірками
Лілія Ребрик познайомилася з чоловіком на проєкті Танці з зірками

Весілля планували відгуляти скромне, але родина та друзі влаштували для молодят справжнє свято. У своєму інстаграмі Лілія зворушливо привітала коханого з 11 річницею, назвавши чоловіка подарунком долі, небес та Всесвіту. Ведуча розповіла, що з Андрієм разом вони збудували та облаштували дім, були один з одним і в горі, і в радощі. Та навіть якщо подружжя сварилося, зі слів знаменитості це тільки скріплювало їхнє кохання.

Весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого
Весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

“Ми пройшли пандемію, живемо у війну, без світла, ховаючи наших дітей по підвалах. Ти посеред ночі йдеш мене проводжати пішки з 22 поверху до машини, а потім знову нагору. Ти вариш мені найсмачнішу каву. В усіх твоїх діях  любов до мене, до дівчат, до нас”, — підписала публікацію Ребрик.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий мають двох доньок.

Схожі статті