Сімейні традиції зірок: як святкуватимуть Різдво Надя Дорофєєва, Олександра Заріцька, Дмитро Шуров

Зимові свята це час, коли хвилини, проведені з родиною набувають особливого символізму. Традиції, яких дотримується кожна сім'я, це те, що пов'язує одне покоління з іншим, буквально творячи історію.

У зірок українського шоу-бізнесу також є свої традиції святкування Різдва, яких вони дотримуються, адже без таких дрібниць втрачається вся магія цього дня. Для когось з торжеством асоціюється певна страва, для когось — музика, деякі проводять свято, дивлячись улюблені фільми.

Що означає Різдво для зірок

Співак Дмитро Шуров, наприклад, не може уявити святвечір без улюблених кулінарних шедеврів. Його бабуся Ніна дуже шанобливо ставилася до підготовки до Різдва, тому завжди готувала традиційні 12 страв до святкового столу, найголовнішою серед яких була кутя. Але коли Дмитро був маленьким, то більш за все в цей день чекав на улюблений торт “Наполеон”, який у його родині готували завжди. Зараз же Різдво в його власній родині не обходиться без прослуховування джазу, щоб зануритися в магічну атмосферу з головою.

Дмитро Шуров слухатиме джаз

Неочікувано, але виконавиця Надя Дорофєєва не уявляє Різдво та новорічні свята без крабових паличок та крабового салату, якими традиційно ласує в ці дні.

Надя Дорофєєва на зимові свята запасається крабовими паличками

Для ведучого Руслана Сенічкіна Різдво в дитинстві було можливістю дещо підзаробити. Як справжній підприємець він викладав гроші, зароблені на колядуванні в улюблені ласощі, а одного разу навіть відвідав кінотеатр, де на той час показували культового “Термінатора”. Цьогоріче Різдво ведучий ранкового шоу на каналі 1+1 буде зустрічати в колі колег, на роботі, адже в такі скрутні часи йому важко уявити традиційне святкування, яким воно було до війни.

Руслан Сенічкін цьогоріч не піде колядувати

Для Олександри Заріцької, фронтвумен гурту KAZKA, головною на Різдво ще з дитинства залишається кутя. Коли вона була маленькою дівчинкою, то бабуся готувала цю справу за всіма канонами, годинами настоюючи мак. Приготування самої справи теж займає приблизно 5 години, але заради результату варто чекати. Зараз родина співачки завжди намагається відвідати бабусю на різдвяні свята, аби провести їх в сімейному колі.

Схожі статті