“Просто не можемо один одного витримувати”: Полякова розповіла правду про розлучення з 60-річним чоловіком

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше публічно прокоментувала чутки про розлучення з її чоловіком Вадимом Буряковським. Чи дійсно пара більше не разом?

Минулого року Оля Полякова розповіла багато невідомих деталей про свій шлюб з Вадимом Буряковським у рамках програми “Дорослі дівчата”. Зокрема, співачка повідала, що навіть декілька разів думала про розлучення зі своїм благовірним, але знаходила для себе безліч причин, щоб не йти від нього.

Після початку повномасштабної війни в Україні зірка була вимушена евакуювати своїх доньок за кордон та розстатися з чоловіком, так як Вадим доєднався до лав територіальної оборони. Пізніше артистка дізналася, що хтось пускає чутки про її розлучення.

Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком

Родина Олі Полякової
Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком

У новому випуску ток-шоу співачка вперше прокоментувала ці плітки та спростувала їх. Однак, співачка зізналася, що її взаємини з благовірним дійсно зазнали сильних змін. Зокрема, подружжя сильно відвикли одне від одного, тому в сім’ї багато конфліктів.

“Ми відвикли один від одного. Сваримося так, що просто не можемо один одного витримувати, тому що звикли жити на відстані”, — зізналася артистка.

Ба більше, співачка взагалі не впевнена, що їй таки вдасться зберегти свій шлюб. Втім, вона сподівається, що вони все ж таки вони зможуть звикнути і знову стануть міцною родиною, як до повномасштабної війни.

Варто відзначити, що Маша підтвердила слова Олі Полякової і зізналася, що навіть в неї запитували, чи дійсно співачка розлучилася з Вадимом Буряковським. Хто саме став причиною поширення даної інформації артистка не встановила. Тим не менш, Оля публічно звернулася до аудиторії та попросила припинити поширювати недостовірні дані.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.