“Зустрілися”: після публічних поцілунків Христина Соловій та Сергій Жадан не змогли приховати свої стосунки

Після того, як Христина Соловій презентувала кліп, який знімався разом з Сергієм Жаданом, артистка поділилася деякою інформацією про своє знайомство з поетом.

Відеоробота Христини Соловій під назвою “Юність” наробила багато шуму в українському інформаційному просторі, адже у кліпі співачка багато цілується з українським поетом Сергієм Жаданом. Ролик вийшов дійсно дуже емоційним, романтичним та чуттєвим. І, звісно, глядачі ніяк не очікували, що побачать зірок у подібних сценах.

Христина Соловій засвітилася у компанії Жадана у видавництві

Втім, обидва не припиняють дивувати. Нещодавно Сергій та Христина засвітилися разом поза знімальним майданчиком. Зірки відвідали видавництво “Абабагаламага”, де навіть зробили спільне фото. Відповідний кадр з’явився на особистій сторінці співачки та офіційному акаунті закладу.

Через невеликий проміжок часу артистка взагалі прийняла рішення нагадати своїм шанувальникам про те, де та коли познайомилася з Сергієм. Виявляється, історія стосунків виконавиці та поета почалася рік тому. Саме тоді Сергій познайомився зі співачкою та взяв у неї інтерв’ю дляю НВ.

Обидва зізналися одне одному у взаємному бажанні побачитися особисто та поспілкуватися. Розмова вийшла дуже легкою, тактовною та дружньою. Також поет зробив компліменти Лемківському альбому артистки.

А що з цього вийшло, глядачі змогли побачити вже через рік: доволі сильна колаборація, з прекрасними віршами, музикою та відеорядом. З чого, імовірно, можна зробити висновок, що Соловій та Жадан підтримують зв’язок, а також діляться творчими ідеями, як мінімум.

Нагадуємо, що Христина Соловій розірвала робочі стосунки зі Святославом Вакарчуком декілька років тому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.