Вагітна Настя Каменських майстерно приховала животик на новорічних фото: “Ми всі чекаємо на дива”

Настя Каменських відома українська співачка, тому її особисте життя активно відслідковують шанувальника та журналісти, які й створюють собі певну картинку про життя артистки.

Останнім часом дуже активно ширяться плітки про вагітність Каменських, це почалося ще у вересні, коли Настя повернулась з-за кордону та почала прикривати животик на всіх фотографіях. Тоді шанувальники запідозрили неладне та почали активно обговорювати цю ситуацію. Та вже кілька місяців минуло, а животик Насті залишається таким, яким він і був, проте чутки та новини про це не припиняються.

Настя з Потапом

Також активно обговорюється й питання розлучення Каменських з Потапом. Оскільки спільних фотографій у пари немає давно, а як ми всі пам’ятаємо в Остапчука з екс-дружиною починалось все також з цього фактору. Тому, саме на цей фактор прихильники списують ймовірність розставання пари. Та й дуже дивні коментарі останнім часом пише Потап.

Так, днями Настя виклала нове новорічне фото у свій профіль instagram, де майстерно приховала животик, але не повністю, тому, на фотокартці можна помітити, що живіт Каменських досить плоский, тож, навряд чи зірка у положенні.

Але сам пост співачки було присвячено саме дітям, але чужим. Річ в тому, що Настя активно займається волонтерством і допомагає не тільки воїнам Збройних Сил України, а ще й діткам, які потребують уваги та допомоги.

Тож, таким чином Настя вирішила привітати діточок із казковим святом – Днем Святого Миколая та потішити малюків подарунками та смаколиками. Саме про це Каменських і написала під своїм різдвяним фото і саме це диво мала на увазі Настя. Оскільки у нинішніх реаліях мати настрій на свята та проживати своє дитинство повноцінно – це прояв незламності та сил характеру. Тому дуже важливо дарувати дітям змогу відчути новорічні свята повною мірою та не дати їм втратити віру у те, що дива трапляються.

Схожі статті