МастерШеф. Битва сезонів: хто переміг у фіналі шоу і став найкращим кухарем – Цвігун, Бжезинський чи Білодід?

Нещодавно відбувся фінал МастерШеф. Битва сезонів від 24.12.2022. Переможець вже визначений і ви можете дізнатися, хто переміг МастерШеф. Битва сезонів. Детальніше у статті.

Нарешті стало відомо хто переміг МастерШеф. Битва сезонів. Фінал від 24.12.2022 вийшов неймовірно захоплюючим, адже за перемогу змагалися найсильніші учасники за історію проєкту, в яких була одна головна мета — стати найкращим кухарем проєкту та всієї франшизи. Олександр Цвігун, Олександр Білодід та Вадим Бжезинський — неймовірно талановиті і до того ж дуже цілеспрямовані чоловіки, які показала всій Україні, на що вони здатні.

Хто переміг МастерШеф. Битва сезонів

Олександр Цвігун не стримав емоцій і поставив на місце іншого учасника
Хто переміг МастерШеф. Битва сезонів

У МастерШеф. Битва сезонів виграв Олександр Цвігун. Саме таку інформацію надала Вікіпедія. Хлопець не тільки послідовно доводив, що заслуговує на визнання, як професіонал свого діла, але й став улюбленцем серед глядачів, які активно його підтримували вродовж всього сезону. Як з’ясувалося пізніше, Олександр  таки виявився кращим серед фіналістів так завоював статус тріумфатора. Втім, не обійшлося без стресу та маленьких невдач.

Хто переміг МастерШеф. Битва сезонів

Як завжди, всі фіналісти підготували авторський сет, який оцінювала трійка суддів – шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська. Бжезинський вилетів за крок до суперфіналу, тому участі в ньому не брав. За рішенням журі, найкращим серед учасників був Олександр Цвігун, тому отримав статус найкращого кулінара за всі сезони.

Зараз переможець МастерШеф. Битва сезонів вже навіть може похизуватися своїми успіхами в ресторанній сфері, адже розвиває ресторан Utati з авангардною азійською кухнею у Львові. Ба більше, Євген Клопотенко відмітив його, як неймовірно успішний та вартий уваги заклад.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.