Пасуєте один одному”: співачка Ірина Білик засвітилась в обіймах колишнього бойфренда Дмитра Коляденка

Культова та епатажна пара Ірина Білик та Дмитро Коляденко свого часу була у всіх на слуху. Кожен знав про походеньки коханців, та те, яким голосним був і їх розрив. Але сьогодні ці дві зірки знов разом засяяли на небосхилі шоу-бізнесу.

Співачка Ірина Білик та відомий хореограф Дмитро Коляденко були найяскравішою парою українського шоу-бізнесу. Їх роман тривав недовго— всього п’ять років, але за цей час пара встигла пережити весь шквал емоцій, а розрив був однією самих гучних подій в історії зіркових розлучень, хоча закохані навіть не були офіційно одружені.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко були найепатажнішою парою 2000-х

Їх роман розпочався в 2001 році, коли Дмитро Коляденко покликав співачку на перше побачення. Тоді вона же була заміжня за батьком свого старшого сина, моделлю Андрієм Оверчуком, аже це на завадило імпозантному та молодому Дмитру — настільки сильно запала йому в душу Ірина Білик. Після концерту у Вінниці хореограф запросив примадонну українського естради до ресторану. На ці посиденьки у нього навіть не вистачило грошей, але кмітливий Коляденко залишив під заставу свій перстень. Цей жест спрацював — співачка відповіла взаємністю.

Білик та Коляденко дуже гармонійно виглядали

Але в цих стосунках гармонією навіть і не пахло: скандали, сварки із залученням правоохоронних органів, гучні заяви. Після чергової сцени Білик вигнала свого обранця, який потім заради помсти продав приватні фото співачки одному з видань.
Однак, образи швидко забуваються, тому все частіше цю пару можна помітити разом. Не так давно Ірина Білик анонсувала свій благодійний виступ в Чехії, на якому ведучим став Дмитро Коляденко.

Скріншот з Тіктоку Ірини Білик

Днями у своєму Тіктоці співачка виклала відео, в якому вона разом зі своїм колишнім бойфрендом на тлі величних видів Праги позує під пісню Michael Bublé “It’s beginning to look a lot like Christmas”. В руках у Білик букет квітів, вона загадково посміхається, а до співачки ніжно прихилився Коляденко.
У коментарях прихильники одразу почали дискутувати на тему, чи не возз’єдналася легендарна пара знову:

  • “А мені здається,що то єдиний чоловік,який кохав Іру за те,яка вона є.”
  • “Ну як не крути Ви пасуєте один одному. Красиві, цікаві, харизматичні.”
  • “Завжди знала, що Коляденко завжди любив Білик. Що не кажи, а щире кохання у житті тільки один раз буває.”
  • “Ви знову разом? Ви супер!”

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.