Стрибнула вище рівня Дана Балана: Оксана Муха у вишиванці зустрілася з Папою Римським Франциском

Відома українська співачка Оксана Муха нещодавно мала велику честь зустрітися з Папою Римським Франциском, який співчуває українцям та висловлює свою підтримку.

Оксана колишня підопічна Дана Балана. Саме вона принесла йому перемогу на талант-шоу “Голос країни”, куди прийшла відроджувати українську народну музику. А Дан зміг допомогти артистці знайти правильні шляхи для цього й стати справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Зараз Оксана їздить по різних містах Європи з концертами, де жінка збирає кошти на допомогу ЗСУ. Отже, після свого концертного туру в Австрії та Німеччині, співачка приїхала до Ватикану, де мала змогу зустрітися з Папою Римським.

Оксана Муха зустрілась з Папою Римським

Оксана розповіла, що привітала Франциска з Днем народження, та виконала для нього лемківську коляду “Був Святий вечір”. Ще Муха вирішила подарувати Папі Франциску різдвяного дідуха з українського зерна, який несе в собі великий сенс та значущість.

“Сенс подарунка полягає от у чому – ми українці на своїй українській землі прагнемо вирощувати пшеницю, а для цього наша земля має бути звільнена від ворога” – написала Оксана.

Також співачка зауважила на тому, що Папі Римському не все одно на те, що відбувається в Україні, тому, він згадав про українських дітей, які страждають від злочинів росії. Франциск запевняє, що він молиться за свободу України та припинення війни. Але водночас своїми гучними заявами та діями, він спростовує свої слова. Адже нещодавно Папа Франциск закликав пана Зеленського на переговори з терористом путіним. Та хизувався тим, що він читає Достоєвського.

Та попри це, Оксана привітала його з особистим святом і зробила свою місію – донесла важливий меседж до одного зі світових лідерів. А що буде відбуватися далі, покаже час. Можливо цей вчинок дуже зворушив Папу Римського і наштовхне на якісь дії та важливі рішення.

Схожі статті