Андрій Чорновол показав, як виглядали Цибульська та Добринін 10 років тому на спільному корпоративі

Відомо, що Андрій Чорновол, Нікіта Добринін та Оля Цибульська починали свій зірковий шлях на телебаченні з музичного каналу М1, де разом вели музичні хіт-паради та концерти з нагородами для співаків.

Завжди приємно згадати молодість, юність, свій шлях, а точніше, його початок. І це варто робити, щоб була змога порівняти себе теперішнього з тим, яким ти був кілька років тому. Оцінити свої досягнення, побачити, що за людина тепер відображається у дзеркалі та що вона має за своїми плечима.

Так вирішив зробити й Андрій Чорновол. Оскільки він і досі іноді працює в одній студії з Нікітою Добриніним та й з Олею його пов’язує один телеканал, він вирішив пригадати старі час та показати, якими були його колеги та він сам 10 років тому.

Чорновол показав у сторіс архівне фото з новорічного корпоративу, де він, Добринін та Цибульська мають геть інший вигляд. Наприклад Нікіта дуже худий, з яскраво вираженими вилицями та довгою зачіскою, яку старанно вкладав назад гелем для волосся. Сам же Андрій також дуже худий  та має розпатлане волосся і до речі, на той момент хлопці мали схожі риси обличчя. А от Оля Цибульська на фото виглядає дуже сором’язливою, хоча їй це не властиво.

Архівне фото Чорновола

Тож, такими були улюблені ведучі та співаки 10 років тому, досить скромні, веселі, мали зовсім іншу форму та не такий шалений успіх у кар’єрі як зараз. Чудово, що жоден з них не відмовився від своєї мети й зміг досягнути успіху там, де й бажав.

Тому наразі ми знаємо Добриніна як успішного телеведучого та “Холостяка”, Цибульську як популярну співачку та ведучу, а Чорновола, як відомого та незмінного ведучого М1. Отже, не потрібно боятися майбутнього, треба просто зробити все можливе зараз, що може дати свої плоди потім.  і не лякатися свого минулого, адже це велика та важлива частина шляху до мрій.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.