Продюсер Полякової Ясинський розповів, чи заробляє вона на благодійних концертах: “Бізнесу взагалі немає”

З самого початку повномасштабної війни, всі артисти України втратили роботу та позбавилися звичного способу заробляти кошти. Концертів немає, гастролей немає, шоу також.

Тож, концерти зараз звісно є, але всі вони благодійні. Тобто, артист, який виступає – не отримує грошей, а віддає їх на благодійність. У різні фонди, на цілеспрямований збір, на лікування конкретної людини. Отже, виступи не приносять артистам заробітку, як то було 9 місяців тому.

Михайло Ясинський

Та насправді, не всіх артистів це влаштовує, наприклад, Злата Огнєвіч нещодавно висловлювала свою думку, щодо цього. Співачка вважає, що артисти мають отримувати хоч якусь частку, це, на її погляд, було б справедливо. Адже артисти працюють так, як і раніше, але безплатно.

Так, на всі питання щодо заробітку на благодійних концертах, дав продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський. Зокрема його слова стосуються Полякової, але й торкається всіх українських співаків.

За словами Михайла, зараз творчість – це не бізнес і ніякого заробітку артисти не мають, лише з YouTube каналів та інших музичних платформ. Та щоб повернутися до того, аби співаки змогли творити так, як раніше потрібно багато часу на відновлення сфери. Тож, Ясинський розповів, що сама Полякова не заробляє на благодійних виступах, як і інші артисти.

“Всі кошти йдуть на допомогу ЗСУ, а от якщо трохи чогось залишається, що буває рідко, то ці кошти можна поділити між артистами” – сказав Михайло.

Чи заробляє Полякова на благодійних концертах

Отже, чутки про те, що всі артисти заробляють на благодійних концертах не підтвердилися. Зараз кожен намагається зробити все можливе для прискорення перемоги України. Тож, співаки на своєму творчому фронті ведуть активну боротьбу і заробляють гроші на Збройні Сили України.

Схожі статті