Ніна Митрофанівна, Тоня Матвієнко, Уляна і Ніна Арсенівна: головні жінки Мірзояна засвітилися на одному фото

Арсену Мірзояну насправді дуже пощастило в тому плані, що коло нього багато жінок, і живе він немоа у квітнику. Це й дочка, й дружина. І кожна дарує йому своє особливе кохання.

Арсен відомий український співак, який під час повномасштабної війни проявив себе як справжній чоловік. Він попіклувався про безпеку своєї дитини та коханої дружини, тому Тоня Матвієнко разом з донечкою відправилась жити в Англію, тимчасово, звісно. А сам відправився у лави волонтерів.

Але попри це він знаходить час й на творчість, й на спілкування зі своєю тещею легендарною Ніною Матвієнко, з якою й залишився жити в одному будинку навіть після того, як його дружина й дочка поїхали за кордон. Та насправді у Ніни Митрофанівни та Мірзояна за кілька років склалися уже гарні стосунки. Для співачки Арсен як син, якого вона завжди захищає та про якого піклується. Таке можна зустріти рідко, але родина Матвієнко тому приклад.

Арсен Мірзоян з тещею

Поки Арсен займається захистом країни, Тоня Матвієнко береже спокій та здорову психіку їхньої дитини. Таким чином родина існувала всі 9 місяців, але нещодавно, Тоня вирішила повернутися додому, адже попереду свята, Різдво, Новий рік, коли чекають ті самі сімейні застілля.

Тому, перед Різдвом Тоня Матвієнко вирішила повернутися додому й відсвяткувати новорічні свята у колі своєї родини та в Україні. Отже, судячи з усього приїзд дівчат та Різдво родина Матвієнко відзначила дуже весело та у сімейному колі.

Арсен Мірзоян зібрав за одним столом усіх своїх жінок, Тещу Ніну Митрофанівну, дружину Тоню, донечку Ніну та Уляну, дочку Антоніни від першого шлюбу. Всі дівчата виглядають дуже щасливими та веселими на спільні фотографії. І, звісно, інакше бути не може, після довгої розлуки – зустріч з близькими найкращий подарунок, особливо в таких умовах, в яких ми всі перебуваємо зараз.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.