Сніжинки, зайчики та білочки: ким у дитинстві на Новий рік були Таран, Сенічкін, Огнєвіч та інші зірки

Новий рік це золотий час для того, щоб згадати дитинство, особливо такі зворушливі моменти, як новорічні ранки у дитячому садку або школі, на які турботливо збирала мама. Зірки також ностальгують за цими часами, тому охоче розповідають про свої карнавальні костюми.

Новий рік у багатьох асоціаціюється з казкою, тому саме час хоч на декілька годин перетворитися на казкових героїв.

Руслан Сенічкін

Ведучий шоу “Ранок з 1+1” Руслан Сенічкін на новорічному святі в садку був в образі Петрушки. Як і багатьом дітям, костюм йому власноруч робила мама — ошатний круглий комірець, величезні пришиті на комбінезон ґудзики та чудернацький капелюх. Як зауважив Сенічкін, то головний убір він самостійно прикрасив дощиком.
А от вдома у святкові костюми родина ведучого не переодягалася, проте найголовнішою сімейною традицією було прикрашання ялинки.

Руслан Сенічкін

Лідія Таран

Ведуча ТСН на телеканалі 1+1 Лідія Таран згадує, як новий рік вдома був святом для дорослих, а от для малечі були ранки в дитячому садочку — “офіційне” святкування. На таких корпоративах ведуча зазвичай була сніжинкою, але одного разу їй пощастило бути Колобком в костюмі з пап’є-маше, в який вона влізла не з першого разу.

Лідія Таран

Катерина Кухар

Балерина Катерина Кухар ще з дитинства була справжньою світською панянкою — навіть не потрібен був костюм. Однак, батьки, бабуся та дідусь все ж діставали їй розкішні сукні та аксесуари для них. На світлині біля ялинки Кухар в неймовірній дефіцитній рожевій сукні, шляпці з пір’ям в тон та білосніжних колготках.

Катерина Кухар

Джамала

Співачка Джамала була найгарнішою білочкою на ранку в дитячому садочку. Таку гарнюню Дід Мороз точно нагородив найсмачнішими цукерками.

Джамала

Злата Огнєвіч

У свої 4 роки співачка Злата Огнєвіч встигла побувати сніжинкою в коротенькій блакитній сукні, розшитій сріблястим дощиком. Як сама виконавиця сказала, то в цей передріздвяний час вона багато мріяла та і вирила в диво.

Злата Огнєвіч

Алла Мазур

У початковій школі ведучій Аллі Мазур випала почесна місія бути Снігуронькою, однак, карнавального костюму для дівчинки в рідному Зінькові не знайшлося. Але сталося справжнє новорічне диво — за ніч мама Алли зробила неймовірне, пошивши костюм з білого простирадла, вати, ялинкової гірлянди та розбитих іграшок.
Ці спогади змушують ведучу плакати, адже її мама після зміни в лікарні всю ніч шила цей новорічний костюм, щоб донька була найгарнішою на шкільному святі.

Алла Мазур

Схожі статті