Мама Ані Лорак розповіла про одруження доньки з чоловіком-турком Муратом Налчаджиоглу: “Так боялися шлюбу”

Батьки співачки Ані Лорак зізналися, які почуття мали, коли донька привела додому іноземця і ба більше, зібралася за нього заміж. Мама співачки розповіла, чому певний час Кароліна не поспішала з весіллям і як закінчилася історія кохання української артистки та турецького бізнесмена.

У 2009 році співачка Ані Лорак вийшла заміж за власника туроператора “Turtess” Мурата Налчаджиоглу. Чоловік корінний турок, але щоб розписатися зі своєю обраницею приїхав в Україну. Весілля, це важлива подія для кожної дівчини. В цей момент хвилюється не тільки наречена, а й вся її сім’я, оскільки родина віддає дівчину іншому чоловіку та турбується, щоб вона була щаслива.

Ані Лорак вийшла заміж за іноземця
Ані Лорак вийшла заміж за іноземця

Буває так, що батьки не схвалюють вибір доньки та не приймають нареченого. Як поставилися рідні Ані Лорак до її весілля з іноземцем? Батько співачки зізнається, що ніколи не перешкоджав стосункам доньки з коханим та поважав її вибір. Тато зірки був впевнений, що майбутній зять дійсно любить Кароліну ще при першому знайомстві з Муратом та сміється, що було невідомо хто там хазяїн у домі, оскільки пара ділила усі побутові обов’язки порівну.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу є нова обраниця
У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу є нова обраниця

Мама знаменитості розповідала, що трохи хвилювалася через те, що донька живе з нареченим у цивільному шлюбі та не спішить підтверджувати свої стосунки офіційно. З рідним батьком Лорак жінка розлучилася ще давно і вважає, що саме вона не подала дочці приклад правильних сімейних стосунків.

“Якби ми подавали приклад і жили разом, то можливо діти на так боялися шлюбу”, — зізнається мама зірки.

Разом Мурат та Кароліна прожили близько десяти років та народили спільну доньку Софію. Чоловік співачки хоч і любив обраницю, але зразковим сім’янином його назвати не можна. Турецький красень зраджував зірковій дружині та в решті решт пара офіційно розлучилася у 2019 році.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат та їх спільна донька Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат та їх спільна донька Софія

Ані Лорак після розлучення присвятила себе вихованню доньки та не зізнається, чи покорив її серце новий кавалер. Налчаджиоглу, проте знайшов нову дівчину, якій нещодавно зробив пропозицію руки та серця.

Нагадаємо, що Ані Лорак народилася в Україні, але кар’єру будує в росії та й досі продовжує старанно замовчувати війну на Батьківщині.

Схожі статті