В оточенні Софії Ротару розповіли про молодого коханого співачки: після втрати чоловіка не залишилася сама

Тривалий час журналісти намагалися з'ясувати, чи перебуває Софія Михайлівна Ротару у романтичних стосунках з ким-небудь після смерті свого єдиного чоловіка Анатолія.

Після смерті чоловіка Софії Ротару Анатолія Євдокименка пройшло вже 20 років. Втім, і легенда естради і її вірні фанати пам’ятають про нього і про те, якою людиною він був. За офіційною інформацією, співачка з тих пір не вступала у жодні стосунки з чоловіками і берегла вірність покійному благовірному. Втім, чуток навколо артистки та її особистого життя вистачало.

Зокрема, колишня концертна директорка Ротару повідомляла про те, що в неї роман з молодою людиною.

Стало відомо про роман Софії Ротару з молодим музикантом

Стало відомо про роман Софії Ротару з молодим музикантом

З Василем Богатирьовим Ротару підтримувала стосунки майже сім років. Гітарист та співачка познайомилися у 2002 році. Між суперзіркою і музикантом, що подає надії, нібито проскочила іскра. А через два роки, незважаючи на наявність у Богатирьова родини, у пресі вперше написали про їхній роман.

“Я закоханий, і цього не приховую. Весь час хочеться бачити та чути її”, — зізнався музикант.

Варто відмітити, що чутки про зв’язок з Василем незабаром вщухли, а він натомість одружився з іншою. Що насправді відбувалося в особистому житті легенди естради невідомо, адже Софія Михайлівна як правило взагалі не реагує на подібні плітки та ніяким чином їх не коментує.

Нагадуємо, що в Софії Ротару також прописували роман з молодим індусом, власним водієм, а також підопічним музикантом. Втім, жодна з версій про стосунки артистки так і не підтвердилася. Софія Михайлівна продовжує дотримуватися закритого образу життя і якщо говорить про кохання, то лише згадує про свого покійного чоловіка.

Схожі статті