Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, коли вона зустріла перше кохання: різниця у віці не завадила

Коханню всі віки покірні — так можна сказати про це подружжя. Не зважаючи на різницю у віці понад чверть століття, молода блогерка Катерина Репяхова та співак Віктор Павлік разом на зло всім хейтерам.

Блогерка Катерина Репяхова та співак Віктор Павлік складають враження однієї з найщасливіших зіркових пар. Молода та гарна дружина, досвідчений та мудрий чоловік, а також маленький синочок, який так схожий на обох батьків. Вони одружилися в 2020 році, однак, гучного весілля не було через трагічні події у родині співака, та справа не у весіллі, а в тому, наскільки люди одного кохають. У 2021 році в подружжя народився син Михайло, який став первістком для Катерини та четвертою дитиною для Віктора.

Щаслива родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Як відомо, стосунки 56-річного співака та його 28-річної обраниці розпочалися в 2015 році, коли Віктор Павлік був одружений на свой третій дружині Ларисі Созаєвій, з якою він неодноразово сходився після тривалих розривів. Шлюб тріщав по швах, а на допомогу розбитому серцю співака прийшла молода концертна директорка Репяхова, з якою він закрутив роман. Однак, виявилося, до історія кохання Віктора та Катерини триває набагато довше.

Родина Віктора Павліка вирушила до Трускавця

Днями родина Віктора Павліка вирушила у подорож до одного з санаторіїв Трускавця, щоб відпочити та зустріти там новий рік в сімейному колі, про це розповіла дружина співака Катя Репяхова у своїх Інстаґрам-сторіз.

Трускавець дуже важливий для Катерини Репяхової

Також вона зауважила, що Трускавець для неї — дійсно рідний, адже це місто її дитинства, додавши, що саме Трускавець познайомив її з творчістю майбутнього чоловіка.

Юна Катя Репяхова разом з Віктором Павліком

На додачу дівчина поділилась світлиною, на якій вона ще зовсім юна стоїть в обіймах одного з найпопулярніших на той час українських виконавців та, за сумісництвом, майбутнього чоловіка. Світлину Катя Репяхова датувала 2005 роком: на той момент Віктору Павліку було вже 40 років, а дівчині виповнилося всього лише 11. Тоді маленька прихильниця творчості музиканта ще навіть не уявляла, що стане його законною дружиною, та час розставив усе на свої місця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.