Ніна Матвієнко зізналася зірці “Кварталу” Олені Кравець, чим грішить та за що кається: “Інколи дулі показую”

Співачка Ніна Матвієнко — квітка-душа українського народу. У своєму останньому інтерв'ю жінка розповіла ведучій Олені Кравець всю правду, яка тривожить її душу, зізнавшись у власних гріхах.

Нещодавно на новий проєкт телеканалу Дом “Тихий вечір”, ведучою якого стала учасниця “Квартал 95” Олена Кравець, завітала неймовірна гостя. Душа української пісні, легендарна співачка, голос якої неможливо забути — Ніна Матвієнко, вона не так часто радує шанувальників своєю появою на телебаченні, але цього разу зробила виключення. Заради появи у студії співачка навіть відмінила поїздку до Карпат.

Ніна Матвієнко — душа української співочості

Олена Кравець не приховувала свій захват від появи на телешоу такої сонячної особистості, як Ніна Матвієнко, адже саме вона несе українську культуру та допомагає душі народу розквітнути. Але ведучу також зацікавило, що зараз відчуває і сама співачка.

 

Ніна Матвієнко на телешоу “Тихий вечір”

Ніна Митрофанівна відверто розповіла, що допомагає їй почуватися добре. Жінка зізналася, що коли поряд родина, коли є глядачі, якщо вона бачить гарні новини, особливо на YouTube, то її настрій одразу покращується:

“Якщо там добре — співаю, ходжу…”

Особливо щемливими для співачки відео, у яких можна побачити військових разом з тваринками — такі моменти змушують її плакати від щастя, адже для неї ці хлопці наче рідні діти. Коли Ніна Митрофанівна читає про загибель наших воїнів, одразу відчуває біль та тугу, що такі молоді та гарні хлопці покинули цей світ назавжди.

Не раз співачка звертала увагу, що дівчатам та жінкам в тилу не можна впадати у відчай, адже саме від них багато чого зараз залежить. Сама вона підтримує країну благодійними концертами, виступаючи в бомбосховищах, на вулицях та в інших місцях, де виходить заспівати.

Довели Ніну Митрофанівну

Також Ніна Матвієнко поділилася, що рятується молитвою, однак, не гребує лайкою, називаючи ворогів різними образливими висловами, хоча її і вважають взірцем української словесності.

“Довели ж, правда? Довели! Іноді дулі показую!”

— виправдалася співачка.
Після цього вона, звісно, ходила каятися, але батюшка дуже сміявся, оскільки не повірив, що такая майже свята жінка може матюкатися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.