Вишита сукня з розрізами на ключиці: ошатна Людмила Барбір опинилася в чоловічих обіймах Руслана Сенічкіна

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін працюють разом вже більше 10 років у тандемі і за цей час між ними встигли зав'язатися дружні стосунки, які, багатьом глядачам здаються не тільки дружніми.

Відомо, що Руслан та Людмила й справді друзі у реальному житті, вони за всі роки своєї спільної роботи стали дуже близькими людьми, тому, можуть довіритись один одному та вже знають, що скаже кожен з них – це дуже цінно у роботі та у дружбі.

Людмила Барбір на заході
Людмила Барбір на заході

Днями Людмила показала фотографію, де вона у неймовірній вишитій сукні з розрізами на ключицях обіймається з Русланом Сенічкіним. Це, звісно, викликало хвилю нових чуток про роман з Людмилою. Але насправді все виявилось як завжди навпаки.

25 грудня у Європі та в Україні святкують Різдво Христове, на честь цього дня завжди відбуваються якісь свята, благодійні заходи для діточок, свята, шкільні та у дитячих садочках, корпоративи і багато інших святкових заходів. Та зараз у нашій країні не найкращий час, тому, всі свята цьогоріч є винятково благодійними.

Так, Людмила та Руслан провели благодійний Різдвяний вечір, на якому відбувся аукціон, де було продано лоти на 173 тисячі гривень і всі ці кошти, звісно, підуть на ЗСУ. Ці кошти змогли принести твори сакрального мистецтва, гільзи від снарядів з  Харкова, Чорнобаївки та Херсона. На них відомий український художник наніс малюнки, тому, їх було виставлено в якості благодійних лотів.

Людмила Барбір опинилась в обіймах Сенічкіна

Отже, потім Люда виклала фото з Сенічкіним, де вона постала у гарній сукні з розрізами на ключицях. Такий образ звісно, підкорює чоловіків. Тож, після святкування колеги вирішили зробити спільні фотографії та випити каву разом та поспілкуватися про те, як пройшло свято та про свій спільний вклад у перемогу.

Схожі статті