Леся Нікітюк випустила спільний хіт з народним улюбленцем Олександром Поворознюком: “Доброго дня”

Леся Нікітюк вже неодноразово дивувала українців своїм співочим талантом. До 2022 року ведуча ніколи не демонструвала свій талант писати пасеі і співати їх.

Недарма кажуть, що складні часи проявляють людей такими, які вони є насправді, без прикрас та масок. Так, наприклад для українців та для всього світу Леся відкрилася з абсолютно нової сторони. Спочатку Нікітюк стала волонтером, а потім і співачкою. Дівчина й до цього мала шалену любов від своєї аудиторії, а тепер, вона ще збільшилась напевно на половину, якщо не більше.

Та й загалом зараз наша країна змінюється і перебуває у стані розвитку та боротьби. Тому не дивно, що зараз з’являється велика кількість нових народних улюбленців. Наприклад політики, Олексій Арестович, Віталій Кім, Михайло Федоров та, звісно, Олександр Поворознюк.

Кожен з них має свої особливі якості, через які спільнота приймає їх та любить. Тому, аби не відставати Нікітюк вирішила записати з Олександром Поворознюком спільний хіт. Оскільки сміливі вислови міського голови розлетілися всією мережею, Леся вирішила під час монтажу свого шоу “LeМаршрутка” виділити яскраві моменти з промови Олександра та поєднати зі своїми коментарями та запитаннями, щоб врешті-решт вийшов бадьорий трек.

Тож, тепер ми маємо змогу почути черговий гелеві від Нікітюк та разом з цим підняти собі настрій, адже це дуже смішний хіт. А суміш Поворознюк та Нікітюк – говорить сама за себе. Оскільки Олександр, це, певно єдина людина, яка у гарному сенсі дозволила собі звертатися до президента без цензури та зуміти підбадьорити його, а не розізлити. Тепер, Поворознюк зірка сучасності та мемів. Тому, успіх нового хіта Нікітюк гарантовано.

Схожі статті