Аліна Єршова з “Холостяка-12” розповіла правду про те, як залишила проєкт: “Це я так вирішила, а не він”

Проєкт "Холостяк" завжди славився цікавими учасницями, інтригами, скандалами та яскравими романтичними побаченнями та романами. Тому, часто коло шоу виникають багато непорозумінь.

Новий сезон вже встиг здивувати глядачів, з першого ж випуску на нього посипалась хвиля критики, по-перше, за озвучку, потім сам Алекс здавався трохи дивним, взагалі ходили думки, що він просто актор. А дівчата, звісно займають окрему позицію у шоу, на їх поведінці воно й тримається. Оскільки всі інтриги та скандали відбуваються у будинку учасниць.

Аліна розповіла, як пішла з проєкту

Як завжди серед претенденток на місце у серці Топольського, є два табори дівчат, одні тихі та спокійні, а інші можуть вибухнути на пустому місці та плести інтриг за спинами інших дівчат. Також, ніхто не скасовував акторську гру та сценарій. Вже неодноразово учасниці цього сезону, які залишили проєкт, розповідали історії про свою роль.

Тепер це питання знову відкрила учасниця, яка пішла минулого тижня – Аліна Єршова. Річ в тому, що Аліні складно відкритися швидко та проявити всі свої позитивні та негативні сторони. Як вона сама себе називає – їжачок, це одна з рис характеру дівчини. Також Аліна з тих, хто не мовчить та стає на захист інших. Але, здається, у цій боротьбі за справедливість між дівчатами, вона втратила інтерес до холостяка.

Аліна розповіла, як залишила проєкт

Також дівчину почало бентежити, що вже з усіма конкурентками в Алекса є романтична лінія, а з нею все ще холод. Тому, спостерігаючи за всім цим, Аліна вирішила покинути проєкт за власним бажанням і сказала про це у відеозверненні. Але, цікава деталь у тому, що в ефірі все це вирізали й вийшло так, що це Топольський вирішив не давати розу. Про це, Аліна розповіла у відео. яке зняла після побачених коментарів.

“Люди, хіба ви не чули, що я у своєму відеозверненні сказала, чому я йду з проєкту, назвала причини і думаю, щось не клеїться, треба подивитися церемонію. І що я хочу сказати, ви побачили те, що вам хотіли показати. Аплодую СТБ” – розповіла Аліна.

І тепер стає абсолютно зрозумілим, чому на останній церемонії дівчина навіть не дивилася на Алекса і доволі грубо розпрощалась із ним. Тому що це було її власне бажання скоріше піти.

Схожі статті