Після втечі з України Влад Яма поскаржився на своє життя в Сполучених Штатах: “Накатує хвиля суму”

Український хореограф Влад Яма, який з початку повномасштабної війни в Україні знаходиться в Сполучених Штатах Америки, поскаржився на адаптацію за кордоном.

Після 24 лютого фанати відомого українського хореографа Влада Ями гадки не мали, де він знаходиться. Хореограф здебільшого публікував лише архівні кадри, що унеможливлювало з’ясування його місця знаходження. Хіба що згодом в Instagram змінилася локалізація його аккаунту. Соціальні мережі видали таємницю артиста: він емігрував до Штатів.

Куди зник з України Влад Яма
Влад Яма поскаржився на своє життя в Сполучених Штатах

Незабаром хореограф наважився на інтерв’ю, в якому таки зізнався, що знайшов прихисток у Флориді, де знаходиться по сей день.

Влад Яма поскаржився на своє життя в Сполучених Штатах

І хоча зірку активно звинувачують у втечі, Влад наголошує, що робить усе можливе для того, аби допомогти Україні. Зокрема, він активно організовує різноманітні благодійні заходи, головна та єдина мета яких — привернути увагу до війни та зібрати необхідні кошти для українців.

Про особисте та проблеми Яма майже не розповідає. Втім, нещодавно у жартівливій формі поділився труднощами з адаптацією до життя за кордоном.

Влад Яма поскаржився на своє життя в Сполучених Штатах

Так, на сторінці хореографа в соціальній мережі Instagram з’явився відривок з культового американського серіалу “Друзі”, в якому Рос Геллер намагається переконати компанію у тому, що він почувається нормально, хоча насправді це абсолютна брехня і оточуючі це бачать. Врешті-решт, жодна спроба довести, що у героя немає проблем не досягла мети.

У дописі до публікації йдеться про труднощі іноземців при зміні місця проживання.

Звісно, це гумор, але таким чином хореограф дав зрозуміти, що в нього все досить не так просто, як може здаватися хейтерам.

Схожі статті