Ірина Сопонару з Жіночого кварталу пофарбувала своє світле волосся і показала результат: втратила родзинку?

Знаменита українська гумористка та акторка Ірина Сопонару вразила оновленим образом. Вічна білявка Жіночого Кварталу перетворилася на брюнетку.

Ні для кого не секрет, що натуральний колір волосся Ірини Сопонару — темний. Ледве у артистки відростало коріння, як правду бачили всі. Втім, героїня нашої статті наполегливо підтримувала обраний образ і продовжувала фарбуватися у світлий колір. Безперечно, він їй неймовірно пасував.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує зіграти весілля
Ірина Сопонару стала брюнеткою

Однак, настали темні часи і Ірина вочевидь вирішила також додати трохи темного у своє життя і перефарбувала свою розкішну шевелюру.

Ірина Сопонару стала брюнеткою

Так, нещодавно в соціальній мережі Instagram з’явилася афіша новорічного випуску Вечірнього Кварталу, на якому постала Ірина Сопонару. На диво, вона виглядала вельми незвично, адже на голові артиськи була зачіска темного кольору. Ба більше, її волосся було зібране на потилиці.

Ірина Сопонару стала брюнеткою

Варто відмітити, що раніше головною блондинкою гумористичного шоу вважалася Олена Кравець, але після рішення піти, ця естафета негласно передалася Ірині.

До речі. останнім часом життя акторки трансформується усіма можливими способами. Наприклад, Ірина вступила у серйозні стосунки з іноземцем, почала з ним жити, що стало новим досвідом для неї, і тепер постійно буває у Великобританії.

А от стосовно дітей гумористка поки що нічого сказати не може, і більш схильна вважати, що спадкоємців взагалі не хоче. Але так чи інакше, українці цілком імовірно скоро почують про весілля акторки і кардинальні зміни в її особистому житті. Зміна кольору волосся може стати також певними етапом у змінах, через які проходить знаменитість. Але хтозна, можливо Ірина вирішить повернути собі свій блонд?

Схожі статті