Подруга Пугачової Лайма Вайкуле вирішила остаточно відмовитися від російської мови: “Великий та могутній”

Лайма Вайкуле перебуваючи в Ізраїлі вирішила відмовитися від російської мови та взагалі викреслити її зі свого арсеналу знань. Тому, останнє відео артистка записала на рідній мові.

Тривалий час Лайма не висловлювала своєї думки щодо того, що відбувається в Україні, точніше, що тут коїть росія. Та й це зрозуміло, адже жінці було не до світових проблем, оскільки вона вела свою боротьбу з онкохворобою за життя. І, здається, перемогла і вже вдруге. Поки складно сказати, який стан здоров’я у Вайкуле, проте вона вже активно виходить у світ, відрощує волосся та не прикриває голову хусткою чи модними капелюшками.

В той самий час і подруга співачки Алла Пугачова також вже досить давно перебуває в Ізраїлі. Примадонна переїхала в іншу країну ще на початку війни, тому що її чоловік Макс Галкін дуже швидко все зрозумів про цю війну та не захотів бути причетним до злочинів російської “імперії”, яка не зупиняється ні перед чим.

Тож, вже 10-й місяць родина Галкіна та Пугачової живе в іншій країні, де й перебуває Лайма. Там вона проходила лікування та реабілітацію, а тепер просто живе. І саме Вайкуле перша з усіх стала на захист Алли, коли її почали критикувати за правду, яку вона підтримує.

Та й сама Вайкуле не втрималась і висловила в одному з інтерв’ю все, що вона думає про цю війну. Жінка не розуміє, як можна у 21 сторіччі напасти на іншу незалежну державу. Тому, вона дуже розлючена й навіть дійшло до того, що своє новорічне привітання Лайма записала рідною мовою. А от про російську забула і нічого не втратила, абсолютно.

Але спочатку жінка записала відео на російській, за що отримала велику хвилю критики на свою адресу від росіян. Хтось з жителів рф “заборонив” артистці піклуватися “Великим та могутнім”. Та не надто Вайкуле засмутилась і перейшла на свою рідну мову. Тож, ніякої проблеми немає, але ставлення росіян до життя загалом все більше й більше доводить, що нічого гарного та здорового там не залишилось.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.