Володимир Ярославський в підштанниках сів на шию Ольги Мартиновської: на “МастерШеф” зародилася любов

Оля Мартиновська та Володимир Ярославський впродовж кількох років є незмінними суддями "МастерШеф". І їхні стосунки здаються багатьом не суто робочими, а ще й романтичними.

Ярославський вже неодноразово казав, що йому зараз не потрібні стосунки та родина, оскільки він ще не все встиг зробити у своїй кулінарній та рестораторській діяльності. Але його ставлення до Мартиновської змушує думати про роман, на який Володя піддався своїм почуттям.

Мартиновська носить Ярославського на шиї

Насправді все можливо, оскільки всі останні відео Олі та Вови зняті в одній квартирі, де вони ходять у домашніх речпх та разом наряджають ялинку. Це вже аргумент на користь пліток про роман між суддями шоу. Та здається, що все це є правдою.

Днями Оля виклала історію, де підсадила Ярославського на шию, аби він зміг дістати до найвищої полички та знайти подарунок. Це виглядає дуже смішно, оскільки Вова був у трениках. Дуже видно, що цей процес та задумка дуже тішать та веселять обох, тому що на відео є багато сміху.

Обидва були одягнені у домашній одяг, а це означає, що вечори вони таки проводять разом вдома. Та й за останні два тижні це вже трете домашнє відео Ольги з Ярославським. Тому що нещодавно Мартиновська демонструвала як вони прикрасили разом ялинку та як Оля носить Ярославського на шиї, як і цього разу. Здається, це вже сімейна традиція.

Мартиновська носить на шиї Ярославського

Хоч би що там було, роман чи дружба, але помітно, що коли вони поряд один з одним, кожен відчуває щастя, радість і тепло – а це важливо мати у будь-яких стосунках, тому, залишається лише спостерігати за ними та побажати більше радісних спільних моментів. А от які стосунки насправді існують між Ольгою та Володимиром з часом стане зрозуміло не тільки їм обом.

Схожі статті