Така як усі: Тіна Кароль з’явилась на публіці без зачіски та з лупою – поп-діва ще так не дивувала Дана Балана

Тіна вважається однією з найкрасивіших жінок України. Саме з неї дівчата беруть приклад, як себе поводити, як поєднувати речі, як фарбуватися та як робити укладку.

Кароль насправді дуже приваблива та фантастично красива жінка. її стиль – це стиль справжньої леді. Завжди стриманий та елегантний. Тіна ніколи не відмовляється від суконь, червоної помади та підборів. Всі її вбрання на різних шоу та концертах завжди викликали захват в інших. Звісно, що багато роботи у стилі артистки проробили стилісти, але враховуючи побажання артистки. Інакше так гармонійно на Тіні образи не виглядали б.

Тіна Кароль показалась без зачіски

Але в житті співачка віддає перевагу вільному та зручному одягу. Тіна може легко одягнути спортивний костюм, легінси, широкий світшот та кросівки. Це зручно, але зовсім незвично бачити в такому стилі Кароль. Але реальне життя не сцена, тому Тіна вважає, що, по-перше комфорт.

Те ж саме стосується й іншого, наприклад, Кароль поза камерами ходить без макіяжу, бо вважає, що шкіра має відпочивати. І варто сказати, що й без застосування косметики Тіна виглядає неймовірно. Шкіра в артистки доглянута та чиста, тому, виглядає вона максимум на 27 років.

Також поговоримо й про зачіску Тіни, тому що на екранах вона завжди має красиву укладку, або просто рівне волосся з якимись аксесуарами. Але у реаліях Тіни вона може вийти на вулицю навіть без елементарної зачіски. Як, наприклад, на новому фото, яке з’явилось у мережі.

Тіна Кароль показалась без зачіски

На фотокартці Тіна не має жодної укладки, її волосся просто хаотично зібране і Кароль майже не має макіяжу, тільки підведені вії. Натомість на пальті співачки видно сліди від лупи. Отже, поп-діва має такі ж самі проблеми, як і інші жінки. І нічого дивного чи поганого в цьому немає. Просто це ще раз доводить людям, що зірки – такі ж самі звичайні, земні жителі.

Схожі статті