Слава Камінська нарешті досягла бажаного та покинула Україну: мріяла жити в Європі та нічого не робити

Життя емігрантів закордоном важко назвати щасливим, особливо, якщо ти мати-одиначка з двома дітьми. Однак, Славу Камінську труднощі не лякають, саме тому вона поїхала шукати долі Європою.

Колишня дружина Едгара Камінського та екс-вокалістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська ще в березні разом з мамою та 8-річним сином Леонардом та 7-річною донькою Лаурою вже давно виїхали закордон, тікаючи від війни. Так, в березні співачка опинилася в Роттердамі, де разом з родиною мешкала в готелі, місце в якому їй знайшли волонтери. Згодом Камінській все ж вдалося знайти гідне зіркової сім’ї житло недалеко від Роттердаму, тоді ж життя заграло новими барвами.
Співачка розповідала, що їй соромно було покидати Батьківщину, однак, вона зробила це заради дітей. Слава сильно переймалася станом малечі, адже такий стрес може відобразитися на психічному стані та здоров’ї її нащадків, тим паче, що у 7-річного на той час Леонарда почалися панічні атаки через велику кількість вибухів у столиці та звуків сирен.

Важке життя Слави Камінської в Європі

Співачка чесно зізналася, що не змогла би стати гідним тилом для українських військових та активно волонтерити через свій сімейний статус, тому і прийняла рішення виїхали якнайдалі.
І хоч Слава Камінська розповідала про те, як вона та діти хочуть повернутися до рідної країни після перемоги, проте, світлини в Інстаґрам-акаунті зірки говорять, що родина вже непогано асимілювалася в Європі.

 

В останньому дописі співачка й зовсім відверто сказала, що раніше мріяла жити в Європі та зовсім нічого не робити.

Бажання майже здійснилося — Камінська в омріяній Європі, але, як вона додала:

“Не так я собі це все уявляла…”

Новорчного настрою та позитивних емоцій на чужині не вистачає. Заради нових вражень довелося разом з дітьми, сестрою та племінником поїхати до Німеччини, щоб якось змінити картинку.

Слава Камінська з дітьми поїдали шукати новорічний настрій до Німеччини

У Дюссельдорфі вони, судячи з фото, розважалися, як могли: подивилися на головну новорічну ялинку, каталися на оглядовому колесі, милувалися архітектурою та насолоджувалися компанією один одного.

Схожі статті