Як виглядала Марина Голд з “Холостяка-12” до пластичних операцій: Топольський не звернув би уваги

Всі учасниці шоу "Холостяк" намагаються прикрасити себе перед участю за допомогою пластики, підкачаних губ, нарощених вій та брендових прикоас і одягу. Але забувають про внутрішній світ.

Учасниці цього сезону трохи відрізняються від тих, що були раніше, адже дівчат з натуральними рисами обличчя, тобто без застосування уколів краси та пластики. Загалом кожна має ін’єкцію губ, але це вже не дивує, оскільки зараз тенденція краси змінилася, хоча, останнім часом натуральність набирає обертів.

Так, Марина з шоу “Холостяк-12” відразу стає помітною, оскільки має великі груди та губи. І дівчина не приховує, що все це у неї не натуральне. Вона відверто розповіла, що робила збільшення грудей і не раз, оскільки раніше дуже комплексувала з цього приводу і вважала себе непривабливою. Потім Марина зробила собі губи й це помітно, а згодом і ринопластику.

Марина показала, як виглядала до пластики

Тобто, та Марина Голд, яка була кілька років тому, зовсім не схожа на ту, яку ми бачимо зараз на проєкті. Оскільки дівчина зробила з собою всі можливі операції краси та й до того ж вона є професійним косметологом, а це значить, що способи, як покращити себе, вона точно знає.

Тож, якщо подивитись на фото Марини “До”, можна сказати, що зараз є схожі риси – це очі, погляд та форма обличчя, а от все інше виглядає по-новому. І не можна сказати, краще, чи гірше. Просто тепер Голд має інший вигляд. До того ж зараз Марина стала старшою і звісно, змінилась.

Та варто нагадати, що зміни у Марині відбулися не тільки в плані краси, а ще й в плані фігури. Раніше учасниця була досить повненька і дуже комплексувала з цього приводу. Тому, Марина активно взялась за себе і стала займатися спортом професійно та навіть брала участь у конкурсах боді-білдерш, у жіночій легкій ваговій категорії.

Тож, зміни повинні приносити нам задоволення від себе, а не просто закривати гештальти. Тому, дуже важливо піддаватися пластикам чи іншим ризиковим способам зміни зовнішності ретельно та відповідально і потім подобатися собі, а не шукати нових мінусів.

Схожі статті