Точно не брати? У Андрія Хветкевича з “Холостячки” з’явився талановитий двійник: Злата в курсі

Певно у світі не існує такої людини, яку б ніколи не плутали з кимось. Той факт, що у кожної людини на планеті існує фактично двійник, є підтвердженим, тому ми знайшли й серед двох відомий українців таку схожість.

Сьогодні ми розкажемо вам про двох абсолютно різних чоловіків, але обидва вони відомі і є експертами у своїй сфері діяльності. Отже, досить відомий всім учасник другої “Холостячки” Андрій Хветкевич має досить нетипову зовнішність. Він блакитноокий, світленький та підкачаний. Можна сміливо сказати – зовнішність досить модельна.

Але Андрій професійний плавець та фрідайвер. Він не боїться глибини океанів та морів. Цим видом спорту Хветкевич займається професійно. Він має досягнення на світовому та українському рівні. свій перший Національний рекорд України Андрій завоював у 2018 році. Також Хветкевич вважається першим у світі індивідуальним спортсменом, який представляє дві різні країни: Україну та США. Та в університеті чоловік вивчав економічну кібернетику.

Отже, талановитий та успішний Хветкевич має не менше відомого та експертного “близнюка” ним є багатьом відомий Олександр Коляда. Він генетик та ведучий експерт науково-популярного телешоу “ЕксперименТИ”. Майже всі роки своєї практики Саша вивчає питання старіння організму людини, тому може з легкістю розповісти, що впливає на процеси старіння в організмі людини. Він має шалені наукові досягнення. А також власником лабораторії “Діаген” та членом редколегії журналу “Journal of Genomic Medicine and Pharmacogenomics”.

Звісно, доля у чоловіків досить різна та рід діяльності також. Але зовнішньо вони дуже схожі один на одного. Постава, очі, зріст, колір волосся та зачіска, стиль – все це дає привід думати, що чоловіки є родичами. Але ні, Андрій народився у Дніпропетровській області, а Олександр у Києві. Та й вік у них різний для близнюків.

Тож, як бачимо, зовнішньо вони дійсно дуже схожі один на одного, але по натурі зовсім різні люди. Не схожі за інтересами та темпераментом, хоча й обидва сильні та цілеспрямовані.

Схожі статті