“Боже, які грязні носки!”: Оля Полякова кинулася ховати почорнілі шкарпетки дочки і почервоніла від сорому

Знаменита українська співачка Оля Полякова показала двох своїх дочок та їхні захоплення, а також засвітила деякі цікаві деталі побутового життя своєї сім'ї.

Фанати Олі Полякової полюбили її не тільки за творчість та неймовірні шоу, які вона влаштовує на сцені. Співачка дуже відкрита до своєї публіки, готова обговорювати найрізноманітніші теми і не боїться показувати себе та свою сім’ю такою, якою вона є.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Оля Полякова взялася ховати чорні шкарпетки на ногах дочки

Тому зовсім не дивно, що нове ток-шоу Маші Єфросініної та Олі Полякової “Дорослі дівчата”, в якому зірки просто обговорюють життєвий досвід, одразу ж стало хітом — глядачі знали, що зможуть почути щиру думку Суперблондинки.

Оля Полякова взялася ховати чорні шкарпетки на ногах дочки

Однак, інколи стаються і конфузи, але вони виходять настільки природніми та смішними, що змушують полюбити артистку лише більше. Наприклад, нещодавно Оля показувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram придбання, які були зроблені для її дочок.

Обидві захопилися езотерикою, але Марія сконцентрувалася на Таро, а красуня Аліса на травництві.

Полякова взялася ховати чорні шкарпетки на ногах дочки

Спочатку співачка не помітила, що засвітила брудні шкарпетки своєї дочки, яка поклала одну ногу на іншу, але потім, побачивши, що відзняла, прикрила рукою ногу Аліси зі словами:

“Боже, які грязні носки!”

Таким чином фокус уваги, який був сконцентрований на маленьких цікавинках, що придбали дівчата змістився на дрібні побутові проблеми родини.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова евакуювалася зі своїми дітьми, а згодом Марія вступила до музичного навчального закладу у Великобританії, а Аліса рушила в інтернат.

Схожі статті