Не зводили з одне одного очей: Настя Каменських та Потап з’явилися на публіці після чуток про розлучення

Останні декілька місяців навколо Насті Каменських та Потапа активно ходили чутки щодо їхнього розлучення, втім, артисти нещодавно вийшли в люди і виглядали дуже закоханими.

Після повернення Насті Каменських та Потапа до України навколо зіркового подружжя почали народжуватися чутки про їхнє розлучення. З’явилися вони не просто так: фанати помітили, що пара майже не з’являється разом на публіці, не взаємодіє в мережі, а тексти пісень в обидвох виконавців дуже нагадують прощальні.

Так, шанувальники почали підозрювати, що тексти нових композицій були створені під натхненням через імовірне розставання.

Настя Каменських та Потап з’явилися на публіці

Потап натякнув на розставання з Каменських
Настя Каменських та Потап з’явилися на публіці

Настя Каменських лише раз спростувала дану новину, заявивши, що все пояснюється вельми просто: у них з Потапом різні гастрольні графіки і через це вони, на жаль, мало бачаться.

І хоча співачка не ділилася новиною про зустріч з коханим чоловіком у своєму блозі, нещодавно пару засвітили в соціальній мережі Instagram. І виявляється, між Настею і Потапом повна гармонія, взаєморозуміння і кохання. На опублікованому відео виконавці буквально не зводили з одне одного закоханих очей.

Настя Каменських та Потап з’явилися на публіці

Подружжя з’явилося разом на вечірці у своєї подруги та відомої бізнес-леді Христини Хронівської. Так, у Instagram-stories Христина поділилася відео, на якому Потап та Настя разом співають пісню Софії Ротару та Володимира Івасюка “Червону руту”. При цьому співачка обіймала чоловіка та передавала йому мікрофон.

Варто відмітити, що буквально декілька днів тому Настя Каменських знаходилася у Великобританії. Судячи з усього, артистка дуже швидко переміщається Європою у рамках свого благодійного гастрольного туру.

Схожі статті