Вагітна Маша Єфросиніна з розмахом відгуляла весілля і показала нареченого: лезгінка, українські пісні, голуби

Знаменита українська ведуча Маша Єфросиніна вже 19 років одружена з бізнесменом Тімуром Хромаєвим. Як проходило весілля знаменитої пари та через що закохані так стрімко одружилися?

Маша Єфросиніна одна з найпопулярніших телеведучих України. Знаменитість ще у 20 років розпочала свою роботу на телебаченні та одразу стала улюбленицею публіки. Марія завжди була в центрі уваги, оскільки дійсно виділяється своєю унікальністю та нестандартним складом характеру, в якому поєднуються як доброзичливість, так і непохитність. Зараз, коли знімання більшості проєктів призупинені через війну, ведуча не сидить без діла та розважає глядачів проєктом “Дорослі дівчата” на ютубі, де з Олею Поляковою обговорює повсякденні проблеми та питання.

Маша Єфросиніна розвиває блогерську діяльність
Маша Єфросиніна розвиває блогерську діяльність

З 2003 року зірка одружена з фінансистом та бізнесменом Тімуром Хромаєвим. Єфросиніна розповідала, що з чоловіком познайомилася випадково, відпочиваючи з подругами у Криму, звідки до речі родом ведуча. Тімур зустрів Машу біля продуктового кіоску та сказав, що десь вже її бачив. На той момент зірка вже з’являлася на телеекранах та сприйняла слова майбутнього чоловіка за невдалі залицяння.

Маша Єфросініна та її чоловік Тімур Хромаєв
Маша Єфросініна та її чоловік Тімур Хромаєв

Проте Хромаєв виявився не з боязкого десятка та не відступив від Єфросиніної, поки не здобув її прихильність та серце. Весілля закоханих проходило з грузинською лезгінкою та українськими піснями. За класикою молодята запускали голубів, а в РАЦС Марія йшла вже бувши вагітною.

Весілля Маші Єфросиніної у 2003 році
Весілля Маші Єфросиніної у 2003 році

Проте спокійним сімейне життя зіркового подружжя не було. Пара розставалася через власні непорозуміння та деякий час навіть не жили разом. Проте під час розлуки Хромаєв та Єфросиніна зрозуміли, що не бачать життя один без одного та дали своїм стосункам другий шанс. Сьогодні вони виховують двох дітей, доньку Нану та сина Олександра.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зараз активно займається блогерською діяльністю та розвиває свій ютуб-канал.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.