Суханов з “Говорить Україна” повертається на ТБ і буде новим ведучим 1+1: “Питання стало особливо гострим”

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов повідомив про те, що приєднається до колективу телеканалу "1+1" з новою програмою. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов, який прославився завдяки соціальному ток-шоу “Говорить Україна” встиг поспівпрацювати з командами каналу “Інтер” та “Україна”.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні шоумен був полишений роботи, так як “Україна” припинив телеві щення.

Олексій Суханов став новим ведучим на каналі 1+1

Олексій Суханов
Олексій Суханов став новим ведучим на каналі 1+1

Зірка публічно попрощався зі своїм дітищем, але дав зрозуміти, що з українського телебачення не має наміру іти, і що імовірно незабаром його фанати почують, де саме зможуть побачити Олексія.

І це сталося. Нещодавно телеканал “1+1”, а також Олексій Суханов повідомили про те, що розпочали співпрацю. Втім, ведучий буде вести не “Говорить Україна”, а “Говорить вся країна”. Формат програми не змінюється, хіба що досвід, яким будуть ділитися гості проєкту може зачіпати більш широкі теми, і імовірніше за все, здебільшого мова йтиме саме про війну.

Олексій Суханов провів ніч в потязі у компанії двох дам і розцвів на очах
Олексій Суханов став новим ведучим на каналі 1+1

“Кожній людині вкрай важливо бути почутою і зрозуміти, що вона не одна. Зараз це питання стало особливо гострим, саме тому ми повинні допомагати знаходити рішення в будь-яких ситуаціях”, — каже Олексій Суханов.

Коли саме можна буде побачити перший ефір з Олексієм поки невідомо. Втім, анонс дає зрозуміти, що досить скоро телеведучий зможе знову вийти до своїх шанувальників та поділитися з ними новими історіями. Також варто відмітити, що телеканал “1+1” має неймовірно велику аудиторію, що насправді можна вважати певним злетом у кар’єрі шоумена.

Хтозна, можливо незабаром кількість проєктів в Олексія збільшиться, адже аудиторія неймовірно любить його.

Схожі статті