Ольга Сумська показала архівне сімейне фото і засвітила дочку Наталії Сумської: посмішка, як у Джулії Робертс

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала архівні кадри своєї сім'ї, на яких засвітила таємничу племінницю Дарину. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року Наталія Сумська дала велике інтерв’ю для “Зіркового шляху”, в якому розповіла про складнощі у стосунках зі своєю старшою дочкою Дариною від шлюбу з Ігорем Мамаєм. Справа в тому, що спадкоємиця акторки, яку вона неймовірно любить, втратила свого чоловіка і разом з дочкою переїхала назад до матері.

Наталія Сумська в стильних легінсах і жовтій блузі перевершила сестру
Ольга Сумська показала архівний знімок з сестрою та племінницею

Звісно, Наталія В’ячеславівна з розкритими обіймами прийняла дівчат і повністю ними опікується. Однак, як будь-яка мама, акторка почала хвилюватися, адже Дарина не змогла знайти собі роботу, а тому її дочку утримує зіркова бабуся.

За словами Наталії Дарина не хоче нічого робити, щоб виправити положення і постійно сидить вдома, що дуже її бентежить з огляду на те, що вона бажає для своєї рідної людини лише щастя.

Ольга Сумська показала архівний знімок з сестрою та племінницею

Дарина Мамай хоча також побудувала творчу кар’єру, але веде закритий образ життя. Фотографій дівчини в мережі дуже мало. Однак нещодавно, її тітка Ольга Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії, на яких і засвітила красуню Дарину. На них вона широко посміхається і дещо нагадує зовнішністю молоду Джулію Робертс, яка славилася бездоганною посмішкою.

Ольга Сумська показала архівний знімок з сестрою та племінницею

Також на кадрах постала і сама Ольга В’ячеславівна разом зі своїм коханим чоловіком Віталієм Борисюком. На кадрах у акторки багато макіяжу і зовсім інший стиль в одязі.

На тлі можна побачити скромний ремонт. Однак, в кого вдома були зроблені кадри достовірно невідомо, так як Сумська не видала цієї інформації.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Ольга В’ячеславівна евакуювалася разом з дочкою до Європи на декілька місяців. Натомість Наталія Сумська після похорон матері не ділилася жодними новинами.

Схожі статті