Що відомо про доньку Святослава Вакарчука від Лялі Фонарьової: прийомна, а виховував наче рідну

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук рідко піддає розголосу своє особисте життя, живучи за принципом, що щастя любить тишу. Співак ніколи не виставляв на загал подробиці своїх романів, одружень, розлучень, а також інформацію про нащадків.

Зараз все же не до кінця зрозуміло, був Святослав Вакарчук у шлюбі зі стилісткою Лялею Фонарьовою офіційно, чи весь час вони були співмешканцями.
Також мало що відомо про нащадків Вакарчука. Нещодавно він став батьком двох малюків — хлопчика Івана, який народився у червні 2021 року, та молодошої дівчинки Соломії, що побачила світ через рік. Але не всі знають, що в музиканта є ще й старша донька Діана.

Родинні фото Святослава Вакарчука

За понад 20 років спільного життя з Лялею Фонарьовою Святослав Вакарчук встиг обзавестися донькою, хоча й не рідною. До роману зі співаком Фонарьова вже була заміжня за колегою стилістом Володимиром Тарасюком, від якого в 1993 році народила дівчинку Діану. За чутками, Вакарчук навіть вдочерив дитину, адже дуже прив’язався до неї, виховуючи, наче рідну.

Донька Святослава Вакарчука Діана

Відомо, що Діана закінчила одну з елітних столичних гімназій імені Лесі Українки, після чого вступила до Київського інституту міжнародних відносин, отримавши диплом спеціаліста з міжнародної інформації. У 2016 році дівчина поїхала закордон, щоб здобути ступінь магістра. Батьки відправили її до Великої Британії, де вона навчалася в Ноттингемському університеті, обравши спеціальність з міжнародного менеджменту у сфері моди.

Святослав Вакарчук виховував доньку Фонарьової, як рідну

З соціальних мереж Діани відомо, що вона захоплюється модою та дизайном, має відмінний смак, як і її мама — одразу помітно, що вони однієї крові.
Ще з 2014 року у дівчини активна громадська позиція — вона активно висвітлювала у своїх соціальних мережах події Революції гідності. Зараз донька Вакарчука волонтерить у Львові з перших днів повномасштабної війни, допомагаючи переселенцям.

Рідкі спільні кадри Вакарчука з донькою Діаною

Нещодавно Святослав Вакарчук поділися спільною світлиною з донькою, хоча такі жести робить дуже рідко. На ній вони з Діаною у Львові розгорнули прапор, який отримали від бійців 10 гірсько-штурмової бригади.

Схожі статті