Тоня Матвієнко та Мірзоян влаштували романтік, але без мами не обійшлося: Ніна Митрофанівна скрізь з ними

Відомі українські виконавці Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян рушили разом з Ніною Митрофанівною у поїздку до спа-готелю, де провели цікаву акцію.

Після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко забрала дочок Уляну таніну та рушила за кордон. Спочатку сім’я знайшла прихисток у Португалії, але потім змінила місце проживання на Великобританію.

Уляна не змогла витримати тривалу евакуацію, тому повернулася в Україну, а натомість Антоніна досить тривалий час перебувала в Європі, так як я маленька донечка пішла до школи.

Як змінилася Тоня Матвієнко після весілля з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян показали свій відпочинок в горах

Для співачки було дуже важко переживати розлуку зі своїм коханим чоловіком Арсеном, який на той час перебував в Україні та активно гастролював у рамках благодійного туру. Зірка увесь цей час абсолютно безкоштовно виступав на різноманітних майданчиках, а мета була лише одна — зібрати якомога більше коштів на допомогу Україні.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян показали свій відпочинок

Декілька тижнів тому Тоня Матвієнко повернулася до своєї сім’ї. Імовірно, поїздка носить святковий характер, адже будь-яка родина хочу провести разом час на Різдво та Новий рік. Але не обійшлося і без роботи.

Нещодавно Тоня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з спа-готелю “Романтік”, де разом зі своїм чоловіком та матір’ю Ніною Митрофанівнаою взяла участь у акції “Салат для солдат”.

Зірки заатали рукава та зайнялися фізичною роботою всією сім’єю, результати якої показали фанатам.

Судячи з вигляду, усі були задоволені проведеним разом часом та тим, що змогли якимось чином допомогти українським воїнам та показати їм свою повагу та вдячність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.