“Відповідь мені було складно прийняти”: екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла, чому зірвалося їхнє одруження

Відома українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Славія дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому пригадала, як перенесла одруження з музикантом.

Розлучення Славії та Дзідзьо минулого року наробило багато шуму в мережі та в шоу-бізнесі. Екс-подружжя навіть мало серйозний конфлікт через те, що співачка багато чого розповіла пресі, що раніше не було відомо нікому.

Втім, зараз колишні партнери знайшли порозумілися, знайшли компроміс і навіть підтримують зв’язок. Але як з’ясувалося, Славія ще багато чого не розповіла. Наприклад, що молоді люди так і не взяли церковний шлюб.

Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла, як зірвала власне одруження

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла, як зірвала власне одруження

Про це артистка розповіла у великому інтерв’ю для URC Radio. Артистка запевняє, що на рішення не поспішати з цим питанням вплинула її розмова з Господом.

“Треба завжди чесно говорити з собою. В мене був якийсь такий дзвіночок в моєму житті, коли я готувалась до весілля. Ми насправді дуже довго з Михайлом зустрічалися. Проходили такі випробовування, багато в нас випробовувань було. І такий момент був, коли ми одружувалися, я зайшла до храму. Я запитала в Бога. Відповідь на те запитання, яку я хотіла отримати, це було складно. Я отримала цю відповідь, і мені було складно її прийняти. Але після того, як я її прийняла, я сказала Михайлові, що ми не будемо. Зараз не час брати шлюб. Ми розпишимося, але… Вибач, але тебе ніколи немає. Якщо це має статися, ми одружимося через рік, через час, коли я відчую, що це буде потрібно. Люди думали, що ми взяли церковний шлюб, але насправді ми його такий і не взяли”, — зізналася артистка.

Варто відмітити, що раніше у мережу потрапляла новина і про те, що Славія нібито ледь не зірвала весілля через те, що збирала прикраси на стіл у лісі. Сталося це через те, що наречена намагалася догодити коханому, так як той обожнює природу.

Схожі статті