Освіта для мажорки через погрози: дочка Оксани Марченко та Медведчука потрапила в гучний скандал в росії

Тривалий час про єдину спільну дочку Оксани Марченко та Віктора Медведчука Дарину не було чутно майже нічого. Втім, нещодавно спадкоємиця олігарха потрапила у гучний скандал.

Минулого року дочка Віктора Медведчука та Оксани Марченко, а також похресниця володимира путіна Дарина Медведчук потрапила у міжнародний скандал. Дівчина вступила до швейцарської школи бізнесу, де мала проходити навчання, як і її старша сестра Ірина.

Втім, за декілька днів до вильоту візу дівчини анулювали, аргументувавши дане рішення тим, що вона має зв’язки з російським президентом. Віктор Медведчук був не в собі від гніву і навіть публічно розкритикував європейську політику.

Втім, фокус уваги аудиторії різко зрушився на особистість самого Медведчука, на якого було оформлено декілька кримінальних проваджень, а також винесено рішення про домашній арешт.

Дочка Оксани Марченко та Віктора Медведчука потрапила у скандал в університеті

Дочка Оксани Марченко та Віктора Медведчука потрапила у скандал в університеті

Яку альтернативу знайшли для спадкоємиці олігарха відомо не було, аж до сьогодні. ЗМІ повідомляють, що Дарина вступила до Московської школи бізнесу (ВШЕ) на платну форму навчання, як іноземна студентка.

І ба більше, має певні проблеми в університеті. Дарина пропустила екзамен, а також підробила довідку з лікарні, через що ледь не вилетіла з навчального закладу.

Донька Оксани Марченко і Віктора Медведчука
Дочка Оксани Марченко та Віктора Медведчука потрапила у скандал в університеті

За словами інсайдера, адміністратор освітнього закладу, діючи згідно інструкції, відправив Медведчуку повідомлення про розірвання договору та підготував відповідний наказ. Після цього йому почали надходити дзвінки з погрозами від людей, що називали себе “представниками батьків” студентів та вимагали зупинити процедуру відрахування, бо вона “руйнує студентам життя і долю”.

Варто відмітити, що мова йде не тільки про Дарину, але й про двох інших дітей з оточення Віктора Медведчука.

Оксана Марченко та її чоловік не дають жодних коментарів стосовно опублікованої інформації, так само і Дарина Медведчук мовчить та не реагує на скандал, який вийшов назовні.

Схожі статті