Сьогодні нам 1 рік: юний батько Роман Сасанчин святкує перший День народження своєї донечки Елізабет

Двократний переможець талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин сьогодні приймає вітання з нагоди першого Дня народження своєї доньки Елізабет, яку дуже сильно кохає.

Рівно рік тому, Рома став батьком, до того ж дуже молодим, але це зовсім не бентежило Сасанчина, оскільки він дуже хотів цю дитинку та вагітність Іванни була запланованою. В нещодавньому інтерв’ю Рома розповів, що вони з дружиною і хотіли народити дитину якомога швидше, щоб пройти всі складні етапи ще у юному віці, а потім бути щасливими та молодими батьками вже досить дорослої дитинки.

Родина Роми

Тож, за свій перший рік життя Елізабет вже встигла пережити багато чого. По-перше, маленька застала війну, по-друге, вже потрапляла у лікарню, але на щастя, все обійшлося, тільки довелось кілька днів полежати у стаціонарі.

Молоді батьки дуже відповідально ставляться до виховання доньки й намагаються зробити її життя кращим, тому Іванна та Рома активно працюють, щоб забезпечити дитину всім необхідним. Дружина Роми веде свій блог у соціальній мережі instagram, де вона розповідає про свої будні молодої мами.

Сторіс Іванни

Дружина Сасанчина активно веде свій блог у соціальній мережі instagram, де розповідає про свої будні молодої мами та підіймає свою популярність. Так і сьогодні дівчина розповіла, як вона готується до свята. Виявляється організувати День народження однорічної дитини не так легко, оскільки Іванна цілий день бігала у справах.

Про це молода мама розповіла у сторіс та запропонувала підписникам привітати Елізабет.

Сьогодні вечір святкування пройде у дружньому колі, а от вже завтра за столом збереться велика родина і привітає маленьку з Днем народження, а згодом зустріне й Новий рік, який принесе щастя.

spot_img

Схожі статті