“На Джокера схожа”: Тіна Кароль перестаралася з макіяжем так, що рідний син не впізнає (ФОТО)

Знаменита поп-діва української естради Тіна Кароль не тільки отримала негативні коментарі щодо невдалого макіяжу, а й попала під хейт фанатів через своє зізнання стосовно романтичних стосунків свого 14-річного сина Веніаміна.

Деяким артистам українського шоу-бізнесу доводиться лізти геть зі шкіри, аби привернути до себе увагу. Чого не можна сказати про Тіну Кароль, адже її популярність з роками тільки зростає, навіть якщо співачка не випускає нових хітів та не вв’язується у гучні скандали. Поп-діва вкладає багато сил, аби зберегти бездоганну репутацію, але на диво знаменитості прилітає навіть за це, оскільки деякі прихильники виконавиці бачать у цьому награність та неприродність.

Тіна Кароль на Сніданку з 1+1 зізналася, що буде перевіряти обраниць сина на бездоганність в усьому
Тіна Кароль на Сніданку з 1+1 зізналася, що буде перевіряти обраниць сина на бездоганність в усьому

Своїй зовнішності Кароль також приділяє багато уваги та намагається завжди виглядати, як “з голочки”. Зірку ніколи не можна підловити з відрослим та непофарбованим корінням або без манікюру. Незгасна любов Тіни до червоної помади вже не перший десяток років відома фанатам співачки. Червоні губи вже як візитна карточка виконавиці, якій вона ніколи не зраджує.

Проте нещодавно, як то кажуть “щось пішло не так”, і у випускну “Сніданку з 1+1” Кароль перестаралася з помадою, що одразу помітили шанувальники поп-діви.

Тіна Кароль зробила невдалий макіяж
Тіна Кароль зробила невдалий макіяж

“А чого в неї так нафарбований рот ніби вона Джокер? Це типу гарно?”,

“Мені одній здається, що вона на Джокера схожа з цією посмішкою?”, — написали глядачі під кадрами з шоу в інстаграмі.

Коментарі підписників під відео з Тіною Кароль
Коментарі підписників під відео з Тіною Кароль

Але не тільки щодо невдалого макіяжу фанати не промовчали. У випуску “Сніданку” Тіна зізналася, що буде суворою та вибагливою свекрухою, а дівчатам, які будуть претендувати на її сина — доведеться проходити особливий фейсконтроль від зіркової мами Веніаміна. Такі вислови обурили публіку та шанувальники порадили співачці не сувати свій ніс в особисті діла сина.

Нагадаємо, що з 2008 по 2013 рік Тіна Кароль була одружена, але чоловік Євген Огір помер від невиліковної хвороби.

Схожі статті