Вагітна Наталя Могилевська показала, як цікаве положення змінило її фігуру: просто щаслива (ФОТО)

Популярна українська співачка Наталя Могилевська останні кілька місяців ретельно приховує свій животик на всіх фотографіях, але не коментує чуток про свою вагітність.

Наталя Могилевська змогла побудувати дуже успішну кар’єру і стати відомою народною співачкою в Україні, чим сама артистка дуже пишається. Тому, через велику любов до країни, до творчості та до людей, її дуже люблять у народі. Пісні Могилевської наспівують навіть діти, тому що вони є дуже душевними та проникливими, що не може не чіпляти.

Наталя Могилевська

За всі роки творчості, Наталю запрошували брати участь у різноманітних шоу, наприклад, “Танці з зірками”, де жінка показала ще й інші свої таланти. Тож, особистість Наталі багатогранна, тому що вона брала участь у “Лізі сміху” для чого також варто мати талант.

Протягом багатьох років своєї популярності, Могилевська змінювала багато образів, то вона постійно худла, то набирала вагу, це виходило у Наталі якось циклічно, але попри ці зміни, вона завжди вважалась еталоном жіночої краси. Та зараз же активно ширяться чутки про вагітність співачки, оскільки у жінки з’явився таємний коханий чоловік.

Та й на всіх своїх фотографіях артистка приховує животик за допомогою правильного позування, рук та піджаків. А на останніх фотокартках Наталя виглядає досить округлою, що знову змушує прихильників артистки думати, що вона знаходиться у цікавому положенні та чекає на довгоочікувану дитинку.

Хоча, якщо подумати логічно, то за всі місяці чуток про вагітність артистки, вона б вже мала народити, тож, виходить що Наталя просто трохи набрала вагу і це жодним чином не стосується вагітності. Але сама співачка була б не проти поповнення у родині, аби в її житті було ще більше щастя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.