Дзідзьо ошелешений – Оля Цибульська несподівано заговорила про свою вагітність: “Це така футболка”

Оля Цибульська вважається однією з найнепередбачуваніших артисток українського шоу-бізнесу. Та дійсно, Ольга вміє здивувати свою аудиторію і залишити багато питань.

Свою кар’єру Оля почала ще у юні роки, тоді ж вона почала паралельно будувати свою родину, про яку, мало хто знав до певного періоду життя. Свого сина Нестора співачка не приховувала і дуже часто викладала його фото та відео з сином. Нестор є дуже активною та розумною дитиною. Від мами хлопчик наслідував гумор та стійкий характер.

Оля Цибульська з сином

А от щодо батька Нестора постійно ходили чутки. Наприклад, багато років роль тата приписували Дзідзьо, попри те, що він є кумом Цибульської. Головним аргументом було те, що Нестор також носить окуляри й схожий на Михайла.

Проте влітку 2022 ці чутки нарешті припинили своє існування, оскільки Оля показала, як виглядає її чоловік та батько Нестора. Ним виявився чоловік, на ім’я Сергій, він бізнесмен і продовжує родинну справу – вироблення кисломолочних продуктів. Саме тому він вважає, що популярність йому ні до чого і всі ці роки просив зіркову дружину не робити з нього інфопривід.

А зараз Ольга знаходитися на відпочинку з сином і активно веде свій профіль в instagram та ділиться своїми емоціями та знахідками на відпочинку. Але не забуває Оля і про гумор та самоіронію.

Отже, вчора жінка вирішила підняти тему своєї вагітності. Це було досить несподівано. Та Цибульська зняла відео, де вона торкнулась цієї теми.

Оля Цибульська про вагітність

“Скажу відразу, я не вагітна, я жирна, це така футболка” – сказала Оля.

Певно артистка вже отримала багато коментарів щодо свого положення і вирішила відповісти одним відео, ніж купою смс. В цьому є і доля жарту, але все ж таки тема не для насмішок. Тож, дитинку Оля не чекає.

Схожі статті