Джамала з обіймів Джо Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні: враз переплюнула розкішну дружину актора Амаль

Знаменита українська співачка Джамала сколихнула мережу, потрапивши у кадр разом з Джорджем Клуні та його дружиною Амаль. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

Після благодійного гастрольного туру та участі у польських “Танцях з зірками” Джамала почала дійсно дивувати своїх фанатів. Ще декілька тижнів тому артистка завітала у Білий Дім, де зробила разом зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим, а також Джозефом і Джилл Байден спільну фотографію. Поїздка була організована у рамках туру артистки в Америці.

Джамала зустрілася з Джо і Джилл Байден
Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні

Кадр одразу ж наробив багато шуму, адже жодній українській знаменитості ще не вдавалося зробити спільний знімок з Президентом Сполучених Штатів Америки. Втім, Джамала здається, не збирається зупинятися.

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явився не менш цікавий кадр, але на цей раз Джамала постала поруч Джорджем Клуні та його розкішною дружиною Амаль.

Джамала з обіймів Байдена потрапила в обійми Джорджа Клуні

І співачка, і благовірна актора були у червоних сукнях. Амаль обрала більш простий та елегантний стиль, а от Джамала похизувалася неймовірною сукнею від українського дизайнера. На заході співачка з’явилася в розкішному наряді з відкритими плечима і об’ємними рукавами. Доповнили образ красиве укладання та бездоганний макіяж. Знімки були зроблені під час церемонії “45th Annual Kennedy Center Honors” у Вашингтоні.

Також зірці вдалося зробити спільні кадри з Джулією Робертс, Ненсі Пелосі та Ентоні Блінкеном. Зокрема артистка розповіла, що абсолютно всі видатні постаті культури та політики, з якими їй вдалося поспілкуватися, підтримують Україну, і ба більше, впевнені у тому, що вона переможе.

Схожі статті