Максим Галкін здивував захопленнями 9-річних дітей Лізи та Гаррі від Пугачової: верхова їзда, кування заліза

Знаменитий російський гуморист Максим Галкін підкорив мережу кадрами свого відпочинку з Гаррі та розповів, чим захоплюються його діти. Усі деталі в статті.

Як відомо, знаменитий російський гуморист Максим Галкін на початку повномасштабної війни в Україні чітко продемонстрував свою політичну позицію, а після цього забрав дружину Аллу Борисівну та дітей Лізу і Гаррі, і рушив до Ізраїлю.

Зіркова родина Алли Пугачової та Максима Галкіна
Максим Галкін здивував захопленнями 9-річних Лізи та Гаррі

Спочатку родина не планувала емігрувати, але через тиск російської влади стало зрозуміло, що настала пора пакувати валізи. Врешті-решт, родина прийняла рішення залишитися в Кесарії, де у зірок є розкішний маєток.

Максим Галкін здивував захопленнями 9-річних Лізи та Гаррі

Двійнята Ліза та Гарі одразу ж рушили до школи, і здається добре адаптувалися до життя у новій країні, адже спектр їхніх захоплень лише ширшає, а самі діти розвиваються ще більш гармонійно та цікаво.

Нещодавно Максим оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з майстерні, де Гаррі пробував працювати з металами. У дописі до ролику Максим пояснив, що його син дуже захопився мистецтвом і скульптурою, і саме тому вони пішли кувати залізо, щоб молода людина безпосередньо долучався до цієї непростої, але неймовірно цікавої справи. Натомість Ліза Галкіна в той час знаходилася на заняттях по верховій їзді, але батька поруч з нею не було.

Варто відмітити, що останні фотографії Лізи Галкіної в мережі справили справжній фурор, адже дівчина росте неймовірною красунею, і вже затьмарює своїх зіркових одноліток. Так само, який раніше в родині панує повна гармонія, взаєморозуміння, а спадкоємці Максима Галкіна ростуть дуже інтелігентними та вихованими молодими людьми. Принаймні саме таке враження вони складають, коли Максим Галкін або Алла Пугачова показують свої будні та відео з сімейного архіву.

Схожі статті