|
31.12.2022 19:11

На кого переможець “Холостячки-2” Задворний проміняв Огнєвіч? Бізнесмен крутить роман із 19-річною моделлю

В середині грудня Андрій Задворний вперше оприлюднив фото зі своєю імовірною обраницею. Тривалий час бізнесмен говорив про те, що не може побудувати стосунки з жінками або через особисті обставини, або через те, що всі дівчата, які йому подобаються тільки-но вийшли з інших стосунків. Тому фанати прекрасно знали про те, що підприємець знаходиться в активному пошуку коханої людини.

В мережі розсекретили особистість обраниці Андрія Задворного

Втім, на кадрі він не показав ні обличчя красуні, ні будь-яких підказок, які могли б допомогти ідентифікувати її особистість. Деякі користувачі мережі навіть схилялися до думки, що насправді на фото постала його донька Кіра. І тим не менш, ці підозри виявилися безпідставними, адже повідомляється, що Андрій дійсно знаходиться в стосунках.

В мережі розсекретили особистість обраниці Андрія Задворного

Цей новий рік бізнесмен буде зустрічати у компанії своєї 19-річної дівчини. Користувачам мережі вдалося розсекретити її особистість. Це модель з Сторожинців, що в Чернівецькій області. Примітно, що самому Андрію вже давно за 30.

В мережі розсекретили особистість обраниці Андрія Задворного

Також спливла фотографія, на якій молоді люди ніжно цілуються. Саме завдяки їй і вдалося знайти кохану зірки. Офіційно молоді люди поки що не підтвердили свої стосунки. Але якщо це так, це лише справа часу.

Нагадуємо, що розставання Злати Огнєвіч та Андрія Задворного було неймовірно болісним, і обидвом принесло багато хейту у мережі. Співачка поки що не змогла знайти свою любов, і навіть не намагається поки що вступати на цей шлях. А от у Андрія в цьому плані усе розвивається більш успішно.