“Чоловік, навіть не один”: дочка Олі Полякової Маша розповіла про особисте життя 37-річної Тіни Кароль

Оля та Маша Полякови оприлюднили відео, на якому поворожили Тіні Кароль на стосунки. Результатом знаменитості поділилися зі своїми підписниками.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль давно досягла того рівня, коли фанатів її творчості вистачає навіть серед колег. Навіть в шоу-бізнесі обговорюють та цікавляться особистим життям артистки. Тож зовсім не дивно, що нещодавно Маша Полякова вирішила поділитися зі своїми підписниками деякою інформацією.

Маша Полякова розкрила інформацію про особисте життя Тіни Кароль

Як змінилась Тіна Кароль
Маша Полякова розкрила інформацію про особисте життя Тіни Кароль

Як відомо, після переїзду до Великобританії Маша зацікавилася езотерикою. Зокрема мова йде про карти Таро. На особистій сторінці її мами в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, який вона зняла разом з Олею Поляковою. До речі, зйомку можна було побачити в прямій трансляції.

У ньому Маша розкладає карти на особисте життя поп-діви і розповідає, що побачила. Марія вважає, що Тіна Кароль більше не вийде заміж, а от коханий чоловік в артистки буде, і не один.

Маша зазначила, що серце співачки все ще розбите, і нового заміжжя в 2023 році вона не бачить. Однак бурхливі романи у Кароль можуть виникнути.

“Одруження якогось не буде. Може, буде якийсь чоловік, навіть не один. Але одруження я не бачу. Тому що це карта розбитого серця”

Варто відмітити, що лише минулого року Тіна Кароль заявила про те, що готовий відкрити своє серце для інших потенційних обранців. Після смерті Євгена Огіра артистка довго горювала і так і не змогла прийти до тями після важкої втрати.

За цей час їй приписували масу різноманітних романів, але Тіна Кароль не підтвердила жоден з них. Наприклад, флірт з Даном Баланом через деякий час перетворився у скандал, так як продюсери розкрили інформацію про те, що це був лише піар.

Схожі статті