Ірина Білик публічно показала поцілунок з колишнім чоловіком Дмитром Коляденко: “Таких як ти не втрачають”

Знаменита українська співачка Ірина Білик сколихнула мережу неочікуваним відеороликом, який був знятий разом з її колишнім чоловіком Дмитром Коляденко.

Розлучення з Дмитром Коляденко для Ірина Білик було одним з найболючіших. Пристрасне кохання переросло у серйозний конфлікт, який став на заваді коханню.

Ірина Білик показала поцілунок з Дмитром Коляденко

Але врешті-решт обидвом вдалося не тільки пробачити одне одного, але і стати справжньою підтримкою одне одному. Роки минають, але Ірина та Дмитро змогли зберегти теплий вогонь у своїх серцях. Тому шанувальники співачки вже навіть і не дивуються, що чоловік постійно з’являється поруч з нею, і навіть може її супроводити на якісь заходи.

Ірина Білик показала поцілунок з Дмитром Коляденко

Рік тому Ірина Білик зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. Офіційна причина розлучення: тривала розлука через пандемію. Втім, співачка дала зрозуміти, що прекрасно усвідомлює — якби коханий захотів її побачити, то знайшов би спосіб дістатися України.

До речі, повномасштабну війну в Україні він не схвалив, але заробляти в російській федерації продовжив. Натомість Ірина Білик, ставши абсолютно вільною жінкою знову відкрита до нових стосунків.

І хто знає, можливо вона вже їх знайшла? Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній в мережі Instagram відео, на якому постала разом з Дмитром Коляденко. У ролику вони тримають в руках хот-доги, які цілуються між собою.

Чи натякнули артисти на оновлені стосунки таким чином сказати важко, адже Дмитро та Ірина люблять епатувати та інтригувати публіку. Але не менш важливий нюанс, що дане відео було відзнято 31 грудня. Напередодні свята екс-подружжя прийняло рішення провести час разом, а це багато про що говорить.

Схожі статті