|
01.01.2023 20:36

Пологи були 7 місяців тому. Віра Брежнєва показала крихітних двійнят та вразила новиною: “Ідеальний час”

Після 24 лютого Віра Брежнєва покинула російську федерацію і більше не поверталася додому. Зірка разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе знайшла прихисток у власній резиденції в Італії.

Віра Брежнєва заінтригувала мережу кадром з двійнею

Співачка організувала волонтерський центр, який займався українськими переселенцями та постраждалими від російської агресії і начебто відхрестилася від російського шоу-бізнесу. Артистка навіть змінила свій псевдонім та випустила пісню українською мовою.

Віра Брежнєва заінтригувала мережу кадром з двійнею

Втім, зараз вона не дає жодних інтерв’ю і навіть не спростовує чутки про розлучення зі своїм чоловіком Костянтином. Натомість у Новий рік Віра потішила своїх підписників кадром з малесенькими двійнятами.

У дописі Віра зазначила, що зустрічає 2023-й разом зі своєю сім’єю. Варто відмітити, що вперше діти з’явилися на акаунті артистки 7 місяців тому. Тоді Брежнєва повідомила про їхнє народження, але хто саме став двічі мамою не розповіла.

Зараз же артистка дала знати, що діти мають до неї пряме відношення, адже є її родичами.

Нагадуємо, що сама Віра є матір’ю двох прекрасних дівчаток Софії та Сари. З Костянтином Меладзе у виконавиці спільних дітей ніколи не було. Ба більше, зі своїми падчерками артистка так і не змогла налагодити стосунки, адже була тривалий час коханкою продюсера і добряче насолила матері дівчаток.

Втім, після початку повномасштабної війни в Україні Яна Сумм приїжджала в гості до подружжя і навіть нібито побувала в їхній резиденції. Через цей візит плітки про розлучення пари лише посилилися.