75-річна Софія Ротару перервала мовчання: привітала українців з Новим роком і заговорила про перемогу

Знаменита українська співачка Софія Ротару публісно прокоментувала ракетний удар по Україні у новорічну ніч. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменита українська співачка Софія Ротару майже не коментувала усе, що відбувається. Фанати вимагали від артистки, щоб вона активніше говорила про свою позицію, але натомість зірка пішла в тінь.

Софія Ротару перервала мовчання

Як виглядають дорослі онуки Софії Ротару
Софія Ротару перервала мовчання

Повноцінно про війну у своїй країні Софія Михайлівна заговорила лише на свій день народження. Тоді вона опинилася в селі Маршинці і розповіла, що має благодійний фонд, який займається сім’ями українських воїнів.

Тоді ж стало відомо, що насправді артистка нікуди не тікала і знаходилася на своїй землі. А нещодавно Ротару публічно відреагувала на ракетні удари росіян в новорічну ніч. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яку підписала цікавим чином. Однак, легенда естради не сварилася і не розповіла про те, що її співвітчизникам доводиться переживати на свято, а назвала 2023 рік “роком Перемоги”.

Софія Ротару перервала мовчання

Варто відзначити, що росіяни вкрай болісно реагують на патріотичну поведінку Софія Михайлівна, а російські ЗМІ поливають артистку брудом та називають її зрадницею. Ротару взагалі ніяк не реагує на це, і лише зрідка виходить на зв’язок, щоб підтримати своїх фанатів.

Нагадуємо, що її єдиному онуку Анатолію вдалося виїхати з України та дістатися Європи, а її онучка Софія на даний момент перебуває в Сполучених Штатах Америки, де проживає з нареченим Денисом. Син Руслан залишився в Україні разом зі своєю мамою. А от місцезнаходження невістки Софія Михайлівна Ротару достовірно невідоме.

Схожі статті