Віталій Козловський назвав суму, яку повинен заплатити, що врятуватися від Кондратюка: “Кинути йому на стіл”

Знаменитий український співак Віталій Козловський знову прокоментував свій борг колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку. Артист назвав суму, яку повинен віддати

Як відомо, багато років тому Віталій Козловський та Ігор Кондратюк припинили співпрацювати, що поклало кінець їхній дружбі. Врешті-решт, продюсер прийняв рішення подати на артиста до суду через виконання пісень із репертуару, який йому не належав.

В результаті судових розбірок співак заборгував неймовірну суму, яку досі не виплатив Ігорю. Натомість Кондратюк нагадує співаку про те, що той досі не виконав перед ним свої зобов’язання, звісно, коли це доречно.

Віталій Козловський розповів, скільки заборгував Ігорю Кондратюк

Д
Віталій Козловський розповів, скільки заборгував Ігорю Кондратюку
 

Якщо раніше Козловський відмовчувався, то зараз відкрито говорить і про стосунки з екс-продюсером, і про гроші, які так йому і не віддав. Нещодавно знаменитість знову поспілкувався з журналістами та поділився своїми думками стосовно суми, яку має покласти у кишеню продюсера.

Зокрема артист зізнається, що поки що не здатен закрити це питання, адже ті грошей, які він заробляє, вистачає лише на покриття власних розходів. Однак, йому дуже би хотілося заробити великі гроші, віддати їх Ігорю і назавжди забути про те, що він колись мав такий борг.

“Це мільйони. І продовжує. Є лімітована сума. Кінець у тому, щоб стати дуже успішним, заробити багато грошей. Ту якусь частку великих грошей, яку я можу заробити, кинути на стіл і забути про нього як про страшний сон”, — зізнався виконавець.

Варто відмітити, що раніше Віталій зізнавався, нібито почувався дуже винуватим перед Ігорем, але зараз він не тільки на соромиться критикувати чоловіка, але відверто говорить про те, що його вини у тому, що сталося зовсім немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.