Після повернення в Україну Тоня Матвієнко у весільній сукні та з довгою фатою вразила новиною: не для Мірзояна

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко підкорила мережу, оприлюднивши кадри, на яких вона постала у весільні сукні та з розкішною фатою. Всі деталі в статті.

Історія знаменитої української зіркової пари Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна почалася зі спільних зйомок у вокальному проєкті “Голос країни”. На той момент чоловік був одруженим і виховував двор дітей. Тоня в свою чергу мала дочку від попередніх стосунків, але заміжньою не була.

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко підкорила мережу образом у весільній сукні

Роман закрутився дуже швидко, і встати йому на заваді не змогла навіть матір артистки Ніна Митрофанівна, яка робила усе від них залежне, аби зберегти чужу сім’ю.

Врешті-решт, Арсен прийняв рішення піти, а тому залишив свої колишній дружині усі гроші та майно.

Тоня Матвієнко підкорила мережу образом у весільній сукні

У будинок другої благовірної він прийшов без копійки у кишені. Втім, це не завадило щастю молодих. Вже незабаром співак побачив кохану у весільній сукні. Втім, для нього це було не в новинку, адже Тоня Матвієнко надягала фату та білосніжну сукню і для виступу на сцені Голосу країни.

Нещодавно Тоня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений 11 років тому під час цього виступу.

Для цього номеру співачці підібрали досить незвичайний фасон наряду, з відкритими ногами, але довжелезною фатою, яка діставала до землі.

Цікаво, що зовнішність у Тоні Матвієнко на цьому знімку дуже відрізняється. Тепер з часом шанувальники можуть помітити, наскільки шлюб з Арсеном Мірзояном та народження другої дочки пішли на користь співачці. І звісно, її фанатам було приємно згадати ті часи, коли вони тільки познайомилися зі своїм кумиром.

Схожі статті